Affenzahn Little friends - ryggsäck för barn: WDR Mouse, orange
Hållbar

Affenzahn Little friends - ryggsäck för barn: WDR Mouse, orangePris
420 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A308534

EAN: 4057081106417

Affenzahn Little friends - ryggsäck för barn: WDR Mouse, orange
Texten har översatts automatiskt.
De små vännerna är de perfekta följeslagarna på alla små och stora resor från 1 års ålder.

För tillverkningen av Affenzahn -produkterna tillverkas tyger av återvunna PET-flaskor. För denna artikel har 3 flaskor (0,5 l) bearbetats.

Funktionell:
Bääääh... så fräckt. När WDR-musen sticker ut sin fräcka tunga visas ett namn child som du kan skriva på för att aldrig mer gå vilse.

Broderade detaljer:
På något sätt annorlunda - med stor uppmärksamhet på detaljer. Broderierna på Affenzahn är kärleksfullt handgjorda och ger Affenzahn ansiktena en mycket individuell prägel.

Reflektorer:
Mörk? Jag kan fortfarande se dig. Din Affenzahn är utrustad med reflexer så att dina vänner fortfarande kan hitta dig i mörkret.

Bärhandtag:
Klingande? Jag också! Med ett förstärkt handtag är din Affenzahn inte bara bekväm att bära på ryggen. Du kan också hänga den på garderoben i barnkammaren.

Mjuka axelkuddar:
Sammetsmjuk - kan du ge mig en tur på grisrygg? Axelremmarna är täckta med velour så att du kan bära din Affenzahn bekvämt.

Färgade tryckpunkter:
Öppna och stäng... så enkelt är det att öppna och stänga bröstbandet på Affenzahn . De färgade tryckpunkterna på spännet på bröstremmen hjälper dig att göra det ännu snabbare.

Justerbart bröstband:
Vänta... me tight - den praktiska bröstremmen. Tack vare den höjdjusterbara bröstremmen är dina saker alltid ordentligt fastsatta även på de vildaste äventyren och remmarna sitter stadigt på dina axlar.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 11 x 17 x 25 cm.
  • Vikt: ca 260 g
  • Volym: ca 4 liter
  • Färg: Orange
  • Vatten- och smutsavvisande
  • Lätt att rengöra
  • Material: textilier tillverkade av 50 % återvunna PET-flaskor.
  • Ålder: från 12 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Hållbarhet

Återvunnet material

Återvunnet material framställs av upparbetade avfallsprodukter. Till exempel kan man från PET-flaskor få fram nytt plastgarn för textiltillverkning. Återvinning bidrar alltså till att ge nytt liv åt avfall som redan är i omlopp. Dessutom kräver återvinningsprocessen vanligtvis mindre energi, kemikalier och vatten än produktionen av nya material. De märken som identifierar produkter som tillverkats av återvunnet material är Global Recycled Standard och Repreve-märket.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Affenzahn Little friends - ryggsäck för barn: WDR Mouse, orange
5
598 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 541
 
4 Stjärnor
| 48
 
3 Stjärnor
| 7
 
2 Stjärnor
| 2
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Affenzahn Little friends - ryggsäck för barn: WDR Mouse, orange
Affenzahn Little friends - ryggsäck för barn: WDR Mouse, orange
420 kr