Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Affenzahn Little Friends - Ryggsäck för barn: Hugo Dog Modell 2022
Hållbar
Tillfälligt slutsåld

Affenzahn Little Friends - Ryggsäck för barn: Hugo Dog Modell 2022Pris
413 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A345845

EAN: 4057081136773

Affenzahn Little Friends - Ryggsäck för barn: Hugo Dog Modell 2022
Texten har översatts automatiskt.
Den gosiga Hugo-hunden är en lojal följeslagare.Dessa små vänner är perfekta följeslagare på alla små och stora resor från 1 års ålder. Vid tillverkningen av dessa produkter tillverkas även tyger av återvunna PET-flaskor. För den här artikeln bearbetades 3 PET-flaskor (0,5 l).

Broderade detaljer:
På något sätt annorlunda - med stor uppmärksamhet på detaljer. Broderierna på Affenzahn är kärleksfullt handgjorda och ger Affenzahn ansiktena en mycket individuell prägel.

Dragsko:
Baaa...så fräckt. På kommando sträcker din Affenzahn ut sin tunga och avslöjar namnet på sin bästa vän.

Reflektorer:
Mörk? Jag kan fortfarande se dig. Din Affenzahn är utrustad med reflexer så att dina vänner fortfarande kan hitta dig i mörkret.

Bärhandtag:
Klingande? Jag också! Med ett förstärkt handtag är din Affenzahn inte bara bekväm att bära på ryggen. Du kan också hänga den i din garderob på dagis.

Mjuka axelkuddar:
Sammetsmjuk - kan du ge mig en tur i grisen? Axelremmarna är täckta med velour så att du kan bära din Affenzahn bekvämt.

Färgade tryckpunkter:
Öppna och stänga... det är en barnlek att öppna och stänga bröstbandet på Affenzahn . De färgade tryckpunkterna på spännet på bröstremmen hjälper dig att göra det ännu snabbare.

Justerbart bröstband:
Håll! ..mig hårt - det praktiska bröstbandet. Tack vare den höjdjusterbara bröstremmen sitter dina saker alltid säkert fast och remmarna sitter stadigt på axlarna, även under de vildaste äventyren.

Produktdetaljer:
  • Mått (bredd x djup x höjd): 17 x 11 x 25 cm
  • Färg: brun
  • Vikt: ca 200 g
  • Volym: ca 4 liter
  • Ålder: från 12 månader till 3 år

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Hållbarhet

Återvunnet material

Återvunnet material framställs av upparbetade avfallsprodukter. Till exempel kan man från PET-flaskor få fram nytt plastgarn för textiltillverkning. Återvinning bidrar alltså till att ge nytt liv åt avfall som redan är i omlopp. Dessutom kräver återvinningsprocessen vanligtvis mindre energi, kemikalier och vatten än produktionen av nya material. De märken som identifierar produkter som tillverkats av återvunnet material är Global Recycled Standard och Repreve-märket.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Affenzahn Little Friends - Ryggsäck för barn: Hugo Dog Modell 2022
5
13 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 12
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare