Staccato  Byxor beige melange mönstrade
Hållbar

Pris
119 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A36849000000002

EAN: 4337285112613

Staccato Byxor beige melange mönstrade
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Byxor med dragsko
  • Med björn- Allover print och små prickar.
  • Dragband med bokstäver

Material och skötsel:
  • Material: 100 % bomull
  • Tvättbar upp till 40° C
  • Torkas i tumlare
  • Får inte kemtvättas
  • Blekas inte

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
368 kr
Pris
131 kr
Pris
139 kr

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

 Staccato  Byxor beige melange mönstrade
Staccato Byxor beige melange mönstrade
119 kr