Zapf Creation  Baby Annabell® SleepWell för spädbarn 30cm

Zapf Creation Baby Annabell® SleepWell för spädbarn 30cm


Pris
368 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A335345

EAN: 4001167706442

Zapf Creation Baby Annabell® SleepWell för spädbarn 30cm
Texten har översatts automatiskt.
Från "Det var en gång..." till "La-Le-Lu..." och ljud från dammsugare - här kan berättande mammor och sjungande pappor spela in sina egna skapelser!

I den 30 cm stora dockan finns en ljudmodul. När man trycker på den gosiga dockans mage kan man spela in en ca 5 minuter lång berättelse, en vaggvisa eller helt enkelt fåglarnas kvitterande utanför barnkammarfönstret. Inspelningen kan sedan spelas upp 1-6 gånger och följer med spädbarn från 0 års ålder till sömnen i upp till 30 minuter.

Den 30 cm långa trasdockan har en strumpdräkt i subtilt lila och är broderad med söta applikationer. Den är mjukt stoppad och idealisk för långa timmar av gosande. Om han någon gång skulle få lite av sin kvällsmjölk kan dockan enkelt tvättas i 30 °C efter att ljudmodulen tagits bort.

Produktdetaljer:
  • Höjd: 30 cm
  • Baby Annabell märke leksaksdocka
  • Den lilla "nybörjarversionen" med supermjuk dockkropp
  • Inklusive en strumpbyxdräkt
  • Med inspelnings- och uppspelningsmodul
  • 3x AAA-batterier krävs (ingår inte)
  • Tvättbar - efter att ljudmodulen tagits bort
  • Ålder: från 0 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

ZAPF

Dockor som uppfyller drömmar

I över 80 år har dockor från Zapf funnits på små flickor och pojkas önskelistor. Lek med dockor främjar fantasin och dockor från Zapf är långvariga lekkompisar och lojala vänner för barn över hela världen. I början av 90-talet kom det stora genombrottet med Baby Born® som fortfarande är bland Zapfs mest populära dockor. Baby Born® kan b.la. äta välling, gråta riktiga tårar, skratta när den blir kittlad och stänga ögonlocken när den blir nattad. Baby Born® är framförallt kända för sin detaljrikedom och kvalitet till bra priser. Dessutom finns det massvis med roliga tillbehör som förlänger det roliga!

Våra bästsäljare

Zapf Creation  Baby Annabell® SleepWell för spädbarn 30cm
Zapf Creation Baby Annabell® SleepWell för spädbarn 30cm
368 kr