Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

VINTER&BLOOM filt Soft Grid Eco Sage Green
Hållbar
VINTER&BLOOM filt Soft Grid Eco Sage Green
Tillfälligt slutsåld

Pris
198 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A303713

EAN: 7340096731093

VINTER&BLOOM filt Soft Grid Eco Sage Green
Texten har översatts automatiskt.
Soft Grid Cellular filt tillverkad av 100% GOTS-certifierad ringspunnen bomull. De naturliga fibrerna ger god temperaturbalans. Det specialdesignade mönstret erbjuder både isolerande och andningsegenskaper, så att din baby inte blir för varm.

Genom att välja GOTS-certifierad ekologisk bomull skyddar vi inte bara miljön utan också socialt ansvar för arbetarnas välfärd.

Produktdetaljer:
  • Perfekt för att reglera barnets temperatur
  • Lätt filt för hemma eller i barnvagnen
  • Storlek: 100 x 75 cm
  • Material: 100% ekologisk bomull
  • Tvättbar vid 40 ° C

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: VINTER&BLOOM filt Soft Grid Eco Sage Green
4.5
65 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 54
 
4 Stjärnor
| 6
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare