Twist shake Container för mjölkpulver i vitt
Pris
246 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A310118

EAN: 7350083125231

Twist shake Container för mjölkpulver i vitt
Texten har översatts automatiskt.
Det praktiska förvaringsalternativet för mjölkpulver eller andra torra livsmedel för din baby! Att dela barnmat med bara en hand har aldrig varit så enkelt. Denna innovativa pulverbehållare har en hygienisk design med ett lufttätt lock som du kan öppna med bara ett klick. Inuti behållaren hittar du en doseringssked och en smart kant där du enkelt kan torka av överflödigt mjölkpulver vid portionering. Denna pulverbehållare gör också ett utmärkt kaffeform.

Produktinformation:
  • Fri från BPS, BPA och BPF - Säker för ditt barn.
  • Praktisk storlek - 1700 ml kapacitet
  • Smart hängning - du vet alltid var doseringsskeden är. Den medföljande mätskeden har en kapacitet på 9,4 ml (cirka 4,5 g mjölkpulver)
  • Lufttätt lock - för hygienisk förvaring av mjölkpulver eller andra torra livsmedel för ditt barn
  • Klicka lock - lätt att öppna med bara ett klick
  • Tillverkad av högkvalitativ matkvalitet AS och ABS-plast

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

TWISTSHAKE®

Twistshake – with passion for babies

Det svenska företaget Twistshake erbjuder innovativa och funktionella produkter i en attraktiv design som underlättar vardagen för föräldrar. Idéen till företaget väcktes då grundaren Vienar Roaks, satt barnvakt åt sin kusin och upplevde alla bekymmer som tillredningen av välling innebär. Det klumpade sig, var svårt att mäta och få rätt proportioner och mycket att rengöra. År senare träffade han en mamma i en park som kämpade med samma problem och insåg att svårigheterna han upplevt som barnvakt kvarstod. Han beslutade sig för att lösa vardagsproblemen och så startade Twistshake.

Twistshakes vardagshjältar

Från Twistshake flaskan som förebygger klumpar i vällingen, som företaget startade med, har Twistshake fortsatt att lansera vardagshjältar. Hos oss hittar du bland annat Twistshakes badbalja med tillhörande babykudde som tar minimal plats i badrummet då den kan tryckas ihop efter användning. Twistshakes tallrikar med lock och tillhörande Twistshake click mat är andra populära produkter som förhindrar att barnet kastar i väg tallriken när det övas på att äta själv. De återanvändningsbara klämmisarna, Twistshake strawcup och haklappar är andra omtyckta produkter som du hittar i vårt sortiment. Twistshakes designers söker konstant nya möjligheter att lösa problem och kombinera funktion och stil.

Twistshake har vunnit flera utmärkelser för sina produkter internationellt, ett bevis på att de utvecklar säkra, funktionella och tidsenliga produkter. Alla är dessutom fria från BPA.

Twistshake erbjuder dig smarta, funktionella, lätt städade och snygga lösningar – upptäck utbudet idag.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Twist shake Container för mjölkpulver i vitt
5
90 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 76
 
4 Stjärnor
| 12
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Twist shake Container för mjölkpulver i vitt
Twist shake Container för mjölkpulver i vitt
246 kr