Träumeland Vagga madrass breeze Light 45 x 90 cm (fyrkantig)

Träumeland Vagga madrass breeze Light 45 x 90 cm (fyrkantig)


Pris
523 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A276899

EAN: 9120018358205

Träumeland Vagga madrass breeze Light 45 x 90 cm (fyrkantig)
Texten har översatts automatiskt.
Alla Träumeland baby- och barnmadrasser tillverkas med stor omsorg i fabriken i Österrike. Endast utvalda material används, som nästan uteslutande kommer från Tyskland, Österrike och Schweiz.

Den vinklade vaggmadrassen Brise Light med 3D-luftkuddar i måtten 45 x 90 cm levereras med det unika multifunktionella överdraget safety . Den består av 38 % TENCEL™ och 62 % polyester på ytan och 50 % bomull och 50 % polyester på baksidan.
Förutom den integrerade våtskyddsfunktionen innehåller madrassöverdraget naturfibrerna TENCEL™ som förhindrar svettning.

Produktdetaljer:
 • Mått: bredd x längd x höjd 45 x 90 x 6 cm
 • Madrassens kärna: Högkvalitativt tiger kallskum
 • Med vertikala luftkanaler för god ventilation
 • Madrassöverdrag: 100 % bomull
 • Antimon och föroreningar som testats
 • Luftgenomsläpplig
 • Tvättbar upp till 60 °C
 • Lämplig för torktumlare
 • Överdrag med dragkedja
 • Integrerat våtskydd
 • Lämplig för allergiker
 • Testad för skadliga ämnen enligt OEKO-TEX klass 1 för spädbarn

Frågor och svar

Med så många olika modeller att välja mellan är det inte lätt att fatta ett beslut. Därför erbjuder vi ett poängsystem som ger en snabb och säker orientering genom vårt program för babymadrasser: Ju högre kvalitetspoäng en madrass har, desto högre är den tiger . I grund och botten finns det några faktorer som man bör beakta och kontrollera deras betydelse: Bra ventilation, material och ytterligare funktioner.
Materiella förhållanden
 • Min köpta babymadrass luktar....
Nya madrasskärnor kan ibland ha en ny lukt som inte helt kan försvinna på grund av förpackningen. Lukten är ofarlig för barnet och försvinner senast efter två till fyra veckor. Det är bäst att lufta ut babymadrassen utomhus innan du använder den första gången, men se till att babymadrassen inte blir fuktig eller står direkt i solen. Alla våra madrasser testas flera gånger av oberoende testinstitut för att upptäcka skadliga ämnen och är mycket lämpliga för användning i babysängen.

 • Babymadrassens kärna är plötsligt gul - vad ska jag göra?
Oroa dig inte - en gul madrasskärna är helt ofarlig. Allt skum blir gult när det utsätts för solljus eller artificiellt ljus. Detta är helt ofarligt och på intet sätt farligt eller skadligt för ditt barn.

 • Min babymadrass har plötsligt en hålighet.
Överdragen på babymadrassen är quiltade med en fleece på insidan. Den här fleecen förlorar en del av sin volym när den används första gången. Om ditt barn alltid sover på samma del av madrassen kan det se ut som om den är ihålig eftersom huvudet vilar på madrassen på vissa ställen. Om du placerar ditt barn på olika delar av madrassen, eller om barnet rör sig mer på madrassen senare, kommer fleecen på hela överdraget att komprimeras och "hålan" försvinner igen. Denna komprimering av överdraget är inte en nackdel för ditt barn.

 • Kan madrassens kärna också tvättas?
Nej. Träumeland använder ett vattenbaserat lim vid tillverkningen, vilket gör att de enskilda delarna kan lossna.

Fuktskyddande överlägg

 • Behöver jag en extra kudde för det integrerade fuktskyddet i överdraget?
Babymadrasser med Träumeland "sleep safety " eller "sleep dry"-överdrag kräver inget extra skydd mot fukt om barnet har blöja.
Dessa överdrag har fuktskyddsfunktionen integrerad i madrassöverdraget.Ytterligare fuktskyddstoppar stoppar inte bara fukt utan även ventilationen och bör därför inte användas.

 • När kan jag börja använda ett lufttätt skydd mot väta?
Vi rekommenderar att du endast använder vattentäta eller lufttäta fuktskyddsöverdrag när ditt barn är rent. Under de två första levnadsåren bör du till varje pris undvika att använda lufttäta material i ditt barns spjälsäng. För den här åldern skyddar madrassöverdragen Träumeland "sleep safety " och "sleep fresh " madrassens kärna tillräckligt bra.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Träumeland

Skön och avslappnad sömn med produkter från Träumeland

Den österrikiska tillverkaren Träumeland erbjuder en mängd olika produkter inom branschen sängtillbehör. I vår shop hittar du många olika madrasser, spjälskydd, påslakanset och mycket mer! Allt för att göra omgivningen så skön och behaglig som möjligt. Madrasserna är försedda med ett tyg vars material både släpper igenom luft och förebygger att det ska bli för varmt samtidigt som den ser till att ingen fukt kan tränga in i madrassen.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Träumeland Vagga madrass breeze Light 45 x 90 cm (fyrkantig)
5
103 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 87
 
4 Stjärnor
| 15
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Träumeland Vagga madrass breeze Light 45 x 90 cm (fyrkantig)
Träumeland Vagga madrass breeze Light 45 x 90 cm (fyrkantig)
523 kr