EGGciting äggjakt 🐰
EGGciting äggjakt 🐰
Gäller t.o.m den 4/3: 20%
på utvalda artiklar
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden
Träumeland Madrass Rainbow 70x140 cm
Hållbar
Träumeland Madrass Rainbow 70x140 cm
Pris
1174 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A095495

EAN: 9120018350605

Träumeland Madrass Rainbow 70x140 cm
Texten har översatts automatiskt.
Spädbarn tillbringar den mesta tiden på madrassen. Därför lägger allt fler föräldrar stor vikt vid rätt val av produkter. Alla Träumeland baby- och barnmadrasser tillverkas med stor omsorg i fabriken i Österrike. Endast utvalda material används, som nästan uteslutande kommer från Tyskland, Österrike och Schweiz.Produktdetaljer:
 • Mått: bredd x längd x höjd 70 x 140 x 10 cm.
 • Hög kvalitet tiger madrasskärna
 • Punktelastiskt kallskum med vertikala luftkanaler
 • Lätt att ventilera
 • Överdraget är avtagbart med hjälp av en dragkedja i omkrets.
 • Överdrag: 100 % bomull quiltad med tvättfleece
 • Skötselinstruktioner: madrassöverdraget kan tvättas vid 60°C, torktumla på skonsam cykel.
 • Lämplig för allergiker
 • oeko-tex-certifierad i klass 1 för spädbarn enligt test nr 47693 i ÖTI, Wien.

Materialförklaring:

 • Tvätta fleece
  Wash fleece är en tvättbar hålfiber, vilket gör den perfekt för bebisar med allergier. Tvättfilt har en hög återhämtningsförmåga och dämpar Träumeland madrassöverdragen (100 % polyester).

 • Kall skum
  Jämfört med mjukt skum används råvaror av hög kvalitet i kallskum tiger . Kallskum har ett förbättrat punktelastiskt beteende, är mer aktivt och har därför en längre livslängd. Genom att integrera luftkanaler och konturskärningar förbättras viktiga faktorer som ventilation och elasticitet på ett avgörande sätt.

Ventilation:
En ventilerad madrass är särskilt viktig för ditt barn. Luftkanalerna förhindrar ohälsosam värmeutveckling, utandnings-CO2 transporteras bort och barnet kan andas fritt.

Madrassöverdrag:
Alla överdrag på Träumeland är avtagbara, tvättbara vid 60 °C (undantag: natur) och luftgenomsläppliga.

Madrassens kärna: Beroende på kvalitet anpassar sig en punktelastisk kärna perfekt till kroppen. Den ger bara efter när kroppen utövar tryck för att skydda ryggraden. Madrasser som är för hårda är inte lämpliga för barnets mjuka benstomme.


Frågor och svar

Med så många olika modeller att välja mellan är det inte lätt att fatta ett beslut. Därför erbjuder vi ett poängsystem som ger en snabb och säker orientering genom vårt sortiment av babymadrasser: Ju högre kvalitetspoäng en madrass har, desto högre är den tiger . I grund och botten finns det några faktorer som man bör beakta och kontrollera deras betydelse: Bra ventilation, material och ytterligare funktioner.

 • Vilket överdrag ska jag välja för mina madrasser?
Mer information på: www.traeumeland.com/DE/matratzenbezug

 • Vilken kärna ska jag välja för min madrass?
Mer information på: www.traeumeland.com/DE/matratzenkern

Materiella förhållanden

 • Min köpta babymadrass luktar...
Nya madrasskärnor kan ibland ha en ny lukt som inte helt kan försvinna på grund av förpackningen. Lukten är ofarlig för barnet och försvinner senast efter två till fyra veckor. Det är bäst att lufta ut madrassen utomhus innan du använder den första gången.Se dock till att madrassen inte blir fuktig eller står direkt i solen.Alla Träumeland -madrasser testas flera gånger av oberoende testinstitut för att kontrollera att de inte innehåller skadliga ämnen och är utmärkta för användning i barnsängen.

 • Babymadrassens kärna är plötsligt gul - vad ska jag göra?
Oroa dig inte - en gul madrasskärna är helt ofarlig. Allt skum blir gult när det utsätts för solljus eller artificiellt ljus. Detta är helt ofarligt och på intet sätt farligt eller skadligt för ditt barn.

 • Min babymadrass har plötsligt en hålighet.
Överdragen på babymadrassen är quiltade med en fleece på insidan. Den här fleecen förlorar en del av sin volym när den används första gången. Om ditt barn alltid sover på samma del av madrassen kan det se ut som om det finns en hålighet eftersom huvudet vilar på madrassen. Om du placerar ditt barn på olika delar av madrassen, eller om barnet rör sig mer på madrassen senare, kommer fleecen på hela överdraget att komprimeras och "hålan" försvinner igen. Denna komprimering av överdraget är inte en nackdel för ditt barn.

 • Kan madrassens kärna också tvättas?
Nej. Träumeland använder ett vattenbaserat lim vid tillverkningen, vilket gör att de enskilda delarna kan lossna.

Fuktskyddande överlägg

 • Behöver jag en extra kudde för det integrerade fuktskyddet i överdraget?
För babymadrasser med Träumeland "sleep safety " eller "sleep dry" behöver du inte ha något extra skydd mot fukt om barnet har blöja. Dessa överdrag har fuktskyddsfunktionen integrerad i madrassöverdraget.Ytterligare fuktskyddstoppar stoppar inte bara fukt utan även ventilationen och bör därför inte användas.

 • När kan jag börja använda ett lufttätt skydd mot väta?
Vi rekommenderar att du endast använder vattentäta eller lufttäta fuktskyddsöverdrag när ditt barn är rent. Under de två första levnadsåren bör du till varje pris undvika att använda lufttäta material i ditt barns spjälsäng. För den här åldern skyddar madrassöverdragen Träumeland "sleep safety " och "sleep fresh " madrassens kärna tillräckligt bra.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Miljövänlig produktion

Företag med miljövänlig produktion är tillverkare som är medvetna om sitt ekologiska ansvar och agerar därefter. Dessa företag fokuserar på tillverkning av högkvalitativa och hållbara produkter. Detta omfattar inte bara inköp av hållbara råvaror utan även övervakning och optimering av produktionsprocesser. Målet är att använda resurserna så effektivt som möjligt och undvika negativ miljöpåverkan. Det finns också ett antal märkningar som utmärker produkter från hållbar produktion. Det kan till exempel handla om den nordiska svanen, Grüne Knopf eller bluesign.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Träumeland

Skön och avslappnad sömn med produkter från Träumeland

Den österrikiska tillverkaren Träumeland erbjuder en mängd olika produkter inom branschen sängtillbehör. I vår shop hittar du många olika madrasser, spjälskydd, påslakanset och mycket mer! Allt för att göra omgivningen så skön och behaglig som möjligt. Madrasserna är försedda med ett tyg vars material både släpper igenom luft och förebygger att det ska bli för varmt samtidigt som den ser till att ingen fukt kan tränga in i madrassen.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Träumeland Madrass Rainbow 70x140 cm
4.5
299 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 233
 
4 Stjärnor
| 60
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Träumeland Madrass Rainbow 70x140 cm
Träumeland Madrass Rainbow 70x140 cm
1174 kr