10% Personalrabatt ❕
10% Personalrabatt ❕
kopiera rabattkoden:
YAY18378
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden
Träumeland madrass OCTASMART 60 x 120 cm
Hållbar
Träumeland madrass OCTASMART 60 x 120 cm
Pris
1665 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A304022

EAN: 9120088887247

Träumeland madrass OCTASMART 60 x 120 cm
Texten har översatts automatiskt.
Spädbarn tillbringar större delen av sin tid på madrassen. Det är därför fler och fler föräldrar lägger stor vikt vid rätt produktval.
Alla Träumeland baby- och barnmadrasser tillverkas med stor omsorg i fabriken i Österrike. Endast utvalda material används, som nästan uteslutande kommer från Tyskland, Österrike och Schweiz.

Octasmart babymadrass från Träumeland har patenterad Octaspring-teknik för optimal luftgenomsläpplighet.

Den fristående, ventilerade 3D-komfortkuddar stöder ryggraden. De är också åtta gånger mer luftgenomsläppliga än vanligt skum och erbjuder individuell kroppsanpassning.
Två grader av hårdhet: den ljusgröna sidan är lämplig för spädbarn, den andra sidan för småbarn. För säkra första försök att stå är madrassen utrustad med stegkanter. Madrassöverdraget övertygar med den naturliga fibern TENCEL ™, som säkerställer ett sovande klimat, samt med ett integrerat fuktskydd. Omslaget kan separeras och tvättas vid 60 ° C om det behövs.


Produktinformation:
 • Mått: bredd x djup x höjd 60 x 120 x 11 cm.
 • baby- och småbarnssida
 • Delbart omslag
 • Integrerad våtskyddsfunktion
 • Säkerhetsstegskant
 • 3D-komfortkuddar
 • Lämpliga för allergiker
 • Skötselråd: Madrassöverdrag tvättbar vid 60 ° C
 • Lämplig för torktumlare
 • Öko -Tex certifierat i klass 1 för spädbarn under test nr 47693 i ÖTI, Wien

Materialförklaring:
 • Sovsäkerhet multifunktionell täcka
  38% Lyocell (TENCEL®), 62% polyester.

 • Quiltad med tvättfleece och 100% polyester. Tvättfleece är en tvättbar ihålig fiber och därför idealisk för barn med allergier. Tvättfleece har hög återhämtningsförmåga och kuddar Träumeland-madrassöverdraget.

 • Tencel®
  Med Tencel® har en ny era inom fiberteknik börjat. Tencel® är en cellulosafiber och extraheras från trä i en miljövänlig process (European Environmental Award). Den kombinerar fördelarna med många fibrer: fin som siden, stark som polyester, lätt att rengöra som akryl, sval och bekväm som linne, varm som ull och absorberar 130% mer vattenånga än bomull.

 • Kallt skum
  Jämfört med mjukt skum använder kalla skum högkvalitativa tigerråvaror. Kallt skum visar ett förbättrat punktelastiskt beteende, är mer andningsbart och har därför längre livslängd. Genom att införliva luftkanaler och kontursnitt förbättras viktiga faktorer som ventilation och elasticitet avgörande.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Miljövänlig produktion

Företag med miljövänlig produktion är tillverkare som är medvetna om sitt ekologiska ansvar och agerar därefter. Dessa företag fokuserar på tillverkning av högkvalitativa och hållbara produkter. Detta omfattar inte bara inköp av hållbara råvaror utan även övervakning och optimering av produktionsprocesser. Målet är att använda resurserna så effektivt som möjligt och undvika negativ miljöpåverkan. Det finns också ett antal märkningar som utmärker produkter från hållbar produktion. Det kan till exempel handla om den nordiska svanen, Grüne Knopf eller bluesign.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Träumeland

Skön och avslappnad sömn med produkter från Träumeland

Den österrikiska tillverkaren Träumeland erbjuder en mängd olika produkter inom branschen sängtillbehör. I vår shop hittar du många olika madrasser, spjälskydd, påslakanset och mycket mer! Allt för att göra omgivningen så skön och behaglig som möjligt. Madrasserna är försedda med ett tyg vars material både släpper igenom luft och förebygger att det ska bli för varmt samtidigt som den ser till att ingen fukt kan tränga in i madrassen.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Träumeland madrass OCTASMART 60 x 120 cm
5
9 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 8
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Träumeland madrass OCTASMART 60 x 120 cm
Träumeland madrass OCTASMART 60 x 120 cm
1665 kr