Endast idag: 10x babypoints ♡
Endast idag: 10x babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
Tommee Tippee Twist & Click Advanced Blöjspåse, inkl. 4 kassetter med hållbar, antibakteriell Green -film i blått
Hållbar
Tommee Tippee Twist & Click Advanced Blöjspåse, inkl. 4 kassetter med hållbar, antibakteriell Green -film i blått

Tommee Tippee Twist & Click Advanced Blöjspåse, inkl. 4 kassetter med hållbar, antibakteriell Green -film i blått


Variant:
 • Tommee Tippee Twist & Click Advance blöjbehållare, inkl. 4 kassetter med hållbar, antibakteriell Green -film i vit färg.
 • Tommee Tippee Twist & Click Advanced blöjspåse, inkl. 4 kassetter med hållbar, antibakteriell Green -film i rosa
 • Tommee Tippee Twist & Click Advanced Blöjspåse, inkl. 4 kassetter med hållbar, antibakteriell Green -film i blått
 • Tommee Tippee Twist & Click Advanced Blöjspåse, inkl. 4 kassetter med hållbar, antibakteriell Green -film i grön färg.

Pris
600 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A314849

Tommee Tippee Twist & Click Advanced Blöjspåse, inkl. 4 kassetter med hållbar, antibakteriell Green -film i blått
Texten har översatts automatiskt.
Twist & Click -blöjbehållaren från Tommee Tippee är det enda avfallshanteringssystemet som vrider in varje blöja individuellt. På så sätt hålls obehagliga lukter och bakterier säkert inne.

Den antibakteriella Green -filmen i flera lager är 100 gånger effektivare än blöjpåsar eftersom den är utrustad med Biomaster och dödar 99 % av alla farliga bakterier som E. coli och Staphylococcus aureus. Vid kontakt förhindrar den att proteiner bryts ner av bakterier. Denna process är ansvarig för många obehagliga lukter. Det tättslutande locket på Twist & Click -systemet för bortskaffande av blöjor stänger in alla obehagliga lukter. Den integrerade tampern trycker in blöjan djupt ner i papperskorgen så att dina händer förblir rena.

Varje påfyllningskassett innehåller tillräckligt med antibakteriell film för en hel månads blöjor, beroende på storlek och antal blöjor som används. Trots sin kompakta storlek rymmer Twist & Click -blöjbehållaren upp till 28 blöjor och gör att du slipper åka ofta till soptunnan. Det är endast folien som ger antibakteriellt skydd, men inte de andra komponenterna i denna produkt.

Av miljöskäl är Twist & Click -blöjbehållaren och påfyllningskassetterna tillverkade av 98 % återvunnen och helt återvinningsbar plast. Den antibakteriella Green -filmfolien i flera lager är biobaserad och tillverkad av sockerrör från hållbara källor.

Twist & Click -systemet för bortskaffande av blöjor är endast kompatibelt med motsvarande påfyllningskassetter från Tommee Tippee . Sangenic TEC & Simple e Sangenic påfyllningskassetter är inte lämpliga för den här blöjbehållaren.

Så här fungerar en blöjspott:
Öppna locket och lägg den använda blöjan i blöjbehållaren tills den fastnar. Vrid sedan handtaget tills det klickar. Stäng locket, klart!

Det är så här du byter kassett:
Sätt in påfyllningskassetten och dra ut en del av folien. Ta folien och tryck in den genom hålet i blöjbehållaren. Ta sedan av locket på blöjbehållaren, knyt en knut i folien och fäst den på den medföljande kroken. Sedan kan du sätta på locket igen och du är klar.

Hur man tömmer blöjbehållaren:
När du tar av locket på blöjbehållaren ser du en kedja av individuellt förpackade blöjor. Lossa knuten från kroken och lägg blöjorna i blöjbehållaren. Sedan måste du dra igenom mer folie och skära av folien med den integrerade skäraren och knyta en knut i toppen för att stänga den använda folien. Använd bärhandtaget för att ta med blöjorna ut till soptunnan.

Produktdetaljer:
 • Design : Blå
 • Garanterat skydd mot lukt
 • Den enda blöjbehållaren som vänder på varje blöja individuellt
 • Den antibakteriella Green -filmen i flera lager dödar 99 % av alla bakterier.
 • Miljövänligare: 53 % mindre CO2-avtryck jämfört med systemet original en Twist & Click
 • Systemet rymmer upp till 28 blöjor, baserat på blöjstorlek 1 (2-5 kg).
 • Locket är lätt att hantera och kan öppnas mot en vägg för att spara utrymme.
 • Endast original Twist & Click påfyllningskassetter får användas.
 • Lock med integrerad tamper

Leveransens omfattning:
 • 1x Twist & Click Advance blöjbehållare
 • 4x foliekassett

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Tommee Tippee Twist & Click Advanced Blöjspåse, inkl. 4 kassetter med hållbar, antibakteriell Green -film i blått
4.5
17 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 10
 
4 Stjärnor
| 5
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Tommee Tippee Twist & Click Advanced Blöjspåse, inkl. 4 kassetter med hållbar, antibakteriell Green -film i blått
Tommee Tippee Twist & Click Advanced Blöjspåse, inkl. 4 kassetter med hållbar, antibakteriell Green -film i blått
600 kr