10% Personal-rabattkod ❕
10% Personal-rabattkod ❕
Kopiera rabattkoden:
PERS5105
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
Tommee Tippee Set för avvänjning
Pris
218 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A335292

EAN: 5010415466297

Tommee Tippee Set för avvänjning
Texten har översatts automatiskt.
Är du redo för avvänjning? Jag ser fram emot roliga äventyr vid måltiderna. Det här setet innehåller allt du behöver för att få ditt barn att vänja sig vid fast föda.

Easi-scoop matbrickor
Easi-scoop matskålar från Tommee Tippee gör måltiderna enkla (och mindre kladdiga). Den unika triangulära basen gör att du kan skeda varje tugga, så att du slipper slänga och städa upp mindre. Det ergonomiskt formade handtaget på sidan gör det lätt att hålla skålarna utan att smutsa ner fingrarna. När måltiden är slut kan skålarna staplas på varandra, vilket sparar värdefullt förvaringsutrymme. De är mikrovågsugnssäkra, BPA-fria och lätta att rengöra.

Softee™ skedar för avvänjning
Softee™ avvänjningsskedar från Tommee Tippee är det perfekta valet för de första försöken med fast föda. Den mjuka, böjbara spetsen är speciellt utformad för små munnar - den leder försiktigt in maten i munnen och är extra mjuk för känsligt tandkött. Det långa handtaget gör det enkelt att skeda och mata. Med BACSCHIELD™ antibakteriell teknik som förhindrar tillväxt av oönskade mikrober som kan orsaka nedbrytning, missfärgning, fläckar eller lukt.

Roll 'n' Go Bib
Roll 'n' Go-servetter är perfekta för hemmet eller på resande fot för att skydda ditt barn och dess kläder när du äter. Roll 'n' Go haklappen har en smultronsfångare för att fånga upp alla små spill.

Drickmugg
Den här nappmuggen är utformad speciellt för ditt barns första klunkar och hjälper barnet att lära sig dricka samtidigt som den förhindrar spill. Med vår unika INTELLIVALVE™-teknik mot spill är den här muggen spill- och skakningsbeständig, även när den välter. Dricksbägarna är också särskilt säkra ur hygienisk synvinkel. Dricksuttaget är utrustat med BACSHIELD™ antibakteriell teknik som minskar tillväxten av oönskade mikrober.

Produktdetaljer:
 • Utrustad med BACSCHIELD™ antibakteriell teknik - minskar mikrobiell tillväxt.
 • BPA-fri
 • Äggskålar som går i mikrovågsugn
 • Skålarna sparar utrymme tack vare staplingsfunktionen
 • Skedar med mjuk böjbar spets
 • Skålar och dryckesmuggar med handtag för bättre grepp
 • Haklappar med roll-up-funktion
 • Drickkoppen är läckagesäker
Leveransens omfattning:
 • 1 x Roll 'n' Go haklapp
 • 1 x nappflaska
 • 2 x Softee™ skedar för avvänjning
 • 2 x Easi-scoop matningsskålar
 • 2 x matbehållare

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Tommee Tippee Set för avvänjning
Tommee Tippee Set för avvänjning
218 kr