Teddy HERMANN ® Labrador sittande mörkbrun 25 cm
Hållbar
Variant:
  • Teddy HERMANN ® Westhighland Terrier sittande 30 cm
  • Teddy HERMANN ® Labrador sittande mörkbrun 25 cm
  • Teddy HERMANN ® Bordercollie valp sittande 25 cm

Pris
315 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A310573

EAN: 4004510919582

Teddy HERMANN ® Labrador sittande mörkbrun 25 cm
Texten har översatts automatiskt.
"Populära hundraser, nära naturdesign t och med kuddfaktorn finns i Hermann Teddy Collection.

De älskvärda hundarna är naturliga och särskilt barnvänliga, de är inte sämre än deras naturliga modeller i termer av söthet och kommer att ta hjärtan hos sina nya ""mästare"" med storm.

Den söta mörkbruna Labrador är gjord av mycket mjuk plysch och mjukt fylld, han är särskilt lämplig för fantasifulla spel.

Leksakssäkerhet har hög prioritet hos Teddy-Hermann. Företaget lägger stor vikt vid ovillkorlig säkerhet och frihet från skadliga ämnen.

Produktdetaljer:
  • Storlek: 25 cm
  • material: polyester
  • ålder: från 0 månader

Skötselanvisningar
Tvättas i 30 grader på en mjuk cykel med ulltvättmedel. Snurra med maximalt 600 varv. Lufttorka sedan. Lägg inte i torken.


Om Teddy HERMANN ®
Företaget Teddy HERMANN ® från frankiska Hirschaid i Bayern är ett familjeföretag som ägnar sig åt den fjärde generationen till hjärtat ämnet ""plyschdjur"". De naturliga märkesklumparna från Hermann Teddy Collection samt de charmiga och trendiga plyschleksakerna från Herzekind-serien är något väldigt speciellt och övertygar inte bara med sina kärleksfulla detaljer utan också med sin extremt höga kvalitet. Alla plyschleksaker genomgår strikta produkttester i oberoende och kända testlaboratorier."

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Återvunnet material

Återvunnet material framställs av upparbetade avfallsprodukter. Till exempel kan man från PET-flaskor få fram nytt plastgarn för textiltillverkning. Återvinning bidrar alltså till att ge nytt liv åt avfall som redan är i omlopp. Dessutom kräver återvinningsprocessen vanligtvis mindre energi, kemikalier och vatten än produktionen av nya material. De märken som identifierar produkter som tillverkats av återvunnet material är Global Recycled Standard och Repreve-märket.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Teddy HERMANN ® Labrador sittande mörkbrun 25 cm
5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Teddy HERMANN ® Labrador sittande mörkbrun 25 cm
Teddy HERMANN ® Labrador sittande mörkbrun 25 cm
315 kr