Teddy HERMANN® Labradoodle, sittande 40 cm
Hållbar
Pris
288 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A267417

EAN: 4004510919391

Teddy HERMANN® Labradoodle, sittande 40 cm
Lika kramgo´ och lekfull som sina levande syskon. Den fint lockade creme-vita plyschen och de fina ögonen får vem som helst på fall. Storlek: 28 cm.

Familjeföretaget Teddy-Hermann har tillverkat plyschdjur i fyra generationer. Djuren från Hermann Teddy Collection har extra kärleksfulla detaljer. Alla plyschdjur har genomgått stränga tester i opartiska teslabb.

Detaljer:
  • Storlek: 28 cm
  • Material: Polyester
  • Tvättbart i 30 grader (skontvätt)
OBS!
Centrifugeras i maximalt 600 varv. Låt sedan lufttorka. Ej lämplig för torktumling

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Teddy HERMANN® Labradoodle, sittande 40 cm
5
17 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 15
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Teddy HERMANN® Labradoodle, sittande 40 cm
Teddy HERMANN® Labradoodle, sittande 40 cm
288 kr