Endast idag: 10x poäng till dig 🎅
Endast idag: 10x poäng till dig 🎅
Handla och säkra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Teddy HERMANN ® Kanin sittande grå 18 cm
Hållbar
Pris
208 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A310518

EAN: 4004510937012

Teddy HERMANN ® Kanin sittande grå 18 cm
Texten har översatts automatiskt.
"Vi har rätt kanin för varje liten näsa!

Denna grå kanin med den underbart mjuka plyschen och den mjuka fyllningen är - inte bara i påskboet - en underbar gåva, en utmärkt partner för lek och kramning och en vårens glada budbärare.

Produkten från Teddy-Hermann kombinerar både barns och föräldrars krav: nära naturen såväl som barnvänlig design och särskilt noggrant utformad med många kärleksfulla detaljer.

Produkten är lämplig för barn från 0 år. Ackrediterade testinstitut bekräftar produktens säkerhet och dess överensstämmelse med alla giltiga EU-leksaksdirektiv.

Produktdetaljer:
  • Storlek: 18 cm
  • material: polyester
  • ålder: från 0 månader

Skötselanvisningar
Tvättas i 30 grader med ulltvättmedel, centrifugering max. 600 varv. Lägg sedan ut och lufttorka. Lägg inte i torken.

Om Teddy HERMANN ®
Företaget Teddy HERMANN ® från frankiska Hirschaid i Bayern är ett familjeföretag som ägnar sig i fjärde generationen till hjärtat ämnet ""plyschdjur"". De naturliga märkesklumparna från Hermann Teddy Collection samt de charmiga och trendiga plyschleksakerna från Herzekind-serien är något väldigt speciellt och övertygar inte bara med sina kärleksfulla detaljer utan också med sin extremt höga kvalitet. Alla plyschleksaker genomgår strikta produkttester i oberoende och kända testlaboratorier."

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Teddy HERMANN ® Kanin sittande grå 18 cm
5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Teddy HERMANN ® Kanin sittande grå 18 cm
Teddy HERMANN ® Kanin sittande grå 18 cm
208 kr