Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Teddy HERMANN ® Grovhårig skatt stående, 28 cm
Hållbar
Tillfälligt slutsåld

Pris
281 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A289836

EAN: 4004510919230

Teddy HERMANN ® Grovhårig skatt stående, 28 cm
Texten har översatts automatiskt.
"Den gosiga mjuka grovhåriga taxen från Hermann Teddy Collection®-serien ser inte bara ut som sin naturliga förebild - den är lika söt och älskvärd. Den släta och mjuka plysch känns bra och det milda ansiktsuttrycket får hjärtan att slå snabbare. Plyschleksaken från Teddy-Hermann kombinerar både barn och föräldrar: utformningen nära naturen och lämplig för barn, med många kärleksfulla detaljer och det enda gränssnittet. Mjukleksaken är lämplig för barn från 0 månader.

produktinformation:
  • Storlek: 28 cm
  • Ålder: från 0 månader
Skötselanvisningar
Tvättbar vid 30 ° C på en mild cykel med ulltvättmedel. Snurra med max 600 varv. Sedan lufttorka liggande. Lägg inte till i torktumlaren.

Om Teddy HERMANN ®
Företaget Teddy HERMANN ® från den franska Hirschaid i Bayern är ett familjeföretag, som i fjärde generationer ägnas åt hjärtämnet ""mjukleksaker"". De nära till naturen märkta kudda leksakerna från Hermann Teddy Collection samt charmiga och trendiga mjukleksakerna från Herzekind-serien är något mycket speciellt och ömtåligt inte bara med sina kärleksfulla detaljer utanför det extremt höga kvalitet. Alla plyschleksaker går igenom strikta produkttester i oberoende och kända testlaboratorier."

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Återvunnet material

Återvunnet material framställs av upparbetade avfallsprodukter. Till exempel kan man från PET-flaskor få fram nytt plastgarn för textiltillverkning. Återvinning bidrar alltså till att ge nytt liv åt avfall som redan är i omlopp. Dessutom kräver återvinningsprocessen vanligtvis mindre energi, kemikalier och vatten än produktionen av nya material. De märken som identifierar produkter som tillverkats av återvunnet material är Global Recycled Standard och Repreve-märket.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Teddy HERMANN ® Grovhårig skatt stående, 28 cm
4.5
38 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 30
 
4 Stjärnor
| 5
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare