Teddy HERMANN ® Bergsgorilla sitter svart, 35 cm
Hållbar

Teddy HERMANN ® Bergsgorilla sitter svart, 35 cm


Pris
586 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A359227

EAN: 4004510929437

Teddy HERMANN ® Bergsgorilla sitter svart, 35 cm
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
 • Ålder: från 0 månader
 • Exotisk lekkamrat som ger äventyr i barnkammaren
 • Serien "Teddy-Hermann förklarar": innehåller plyschdjur som är mycket nära naturen och ger information om utrotningshotade och ovanliga djurarter.
 • Bergsgorillans fluffiga, glänsande svarta päls bjuder in till omfattande kramar.
 • Ligger bekvämt i armen
 • Teddy-Hermann kombinerar barnens och föräldrarnas krav.
 • Nära naturen och utformad för barn
 • Omsorgsfullt tillverkad med många kärleksfulla detaljer
Mått och vikt:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 26 x 16 x 35 cm
 • Vikt: 0,4 kg
Material och skötsel:
 • Material: Polyester
 • Skötselinstruktioner: tvättas i 30 grader, skonsam tvätt, max. 600 varv i centrifugering, inte lämplig för torktumlare.
Ingår i leveransen:
 • 1 bergsgorilla sittande svart, 35 cm
Om Teddy HERMANN ®
  Företaget Teddy-Hermann från frankiska Hirschaid i Bayern är ett familjeföretag som i fjärde generationen ägnar sig åt hjärteämnet "mjuka leksaker". De naturliga märkesdjuren från Hermann Teddy Collection är något alldeles speciellt och övertygar inte bara med sina kärleksfulla detaljer utan också med sin extremt höga kvalitet. Alla plyschleksaker genomgår strikta produkttester i oberoende och välrenommerade testlaboratorier.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Teddy HERMANN ® Bergsgorilla sitter svart, 35 cm
Teddy HERMANN ® Bergsgorilla sitter svart, 35 cm
586 kr