Sylvanian Families ® Popcorn leveransservice med siffra
NYHET

Sylvanian Families ® Popcorn leveransservice med siffra


Pris
311 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A334550

EAN: 5054131056530

Sylvanian Families ® Popcorn leveransservice med siffra
Texten har översatts automatiskt.
De söta Sylvanian Families -bebisarna har beställt läckra popcorn från popcornleverantörstjänsten. De lät leverera den till Sylvanian Theme Park. Fårmamman Barbara levererar popcorn överallt. Hon har ett mobilt stall med en cykel. Cykeln kan också användas som en ren cykel utan försäljningsställ. Alla möjliga saker kan transporteras i korgen på styret. En bebis eller tvillingfigur kan åka med på bagagehållaren.

När popcornstället är monterat kan Barbara förbereda och leverera läckra popcorn där. Om du vrider på handtaget på popcornmaskinen studsar de färdiga popcornen upp och ner. Sedan fyller fårmamman popcorn i påsarna och ger dem till de små kunderna. Men det finns inte bara popcorn här, utan även muffins och slickepinnar.

Produktdetaljer:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 28 x 7,5 x 23 cm.
  • Figurernas höjd: ca 8 cm.
  • Leveransens omfattning: en trehjuling med korg, ett popcornställ med popcornmaskin och paraply, en försäljningshylla för muffins och slickepinnar, popcornpåsar, popcorn, slickepinnar, muffins, påsar och en figur av en fårmamma med en fantastisk outfit.
  • Figurerna är rörliga och kläderna kan tas av och på.
  • Ålder: Från 3 år

Uppmärksamhet
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Risk för kvävning!

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Sylvanian Families ® Popcorn leveransservice med siffra
Sylvanian Families ® Popcorn leveransservice med siffra
311 kr