Sylvanian Families ® Husky Famillie
Pris
339 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A334353

EAN: 5054131056363

Sylvanian Families ® Husky Famillie
Texten har översatts automatiskt.
Familjen Sylvanian Families Husky består av pappa Vincent, mamma Avril och de tre barnen Rae, Drake och Nelly. Fader Vincent är en mycket framgångsrik Design er. Han har alltid nya idéer som alla älskar. Han designade till och med slädar och cyklar för barnen. Han är också god vän med uppfinnaren Cedric, pappan Valnötshörnan.

Mamma Avril är ingenjör och bygger Vincents konstruerade fordon. Hon har en underbar verkstad där hon noggrant tillverkar varje del. Avril gillar inte kylan. Det är därför hon alltid bär en tjock, varm cape på vintern.

De husky trillande bebisarna har varit bästa vänner sedan födseln. Rae och Nelly älskar att åka snabbt och riskfyllt i släden. Eftersom deras bror Drake är lite rädd sitter han i mitten mellan sina syskon för att få mer trygghet. Trillingarna har mysiga huvtröjor som är riktigt sköna och varma. Rae, den husky trillingbebisen, är alltid glad och gråter knappt. Drake blir lätt rädd. Han är mycket nervös när han åker fram i släden. Nelly är alltid i rörelse. Allt hon ser är spännande för henne. Om det hörs ett ljud när hon sover vaknar hon genast för att se vad som händer.

Produktdetaljer:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 20 x 5,5 x 17 cm.
  • Figurernas höjd: ca 3-8 cm.
  • Leveransomfattning: mamma, pappa, trillingar och en släde.
  • Figurernas kläder kan tas av och på
  • Ålder: Från 3 år

Försiktighet
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Risk för kvävning!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Sylvanian Families ® Husky Famillie
5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Sylvanian Families ® Husky Famillie
Sylvanian Families ® Husky Famillie
339 kr