Sylvanian Families ® Baby-igelkottgrotta
Pris
174 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A294315

EAN: 5054131054536

Sylvanian Families ® Baby-igelkottgrotta
Texten har översatts automatiskt.
Sylvanian Families är ett unikt och förtrollande urval av unika djurfigurer med charmiga och vackra hus, möbler och tillbehör. De bor, arbetar och spelar i den idylliska och underbara Sylvanian Village.

I den gosiga Sylvanian Families Baby Hedgehog Cave möts de små bebisarna för att diskutera deras nästa äventyr. E-post kommer genom den lilla brevlådan. Brevet innehåller idéer för smarta prankar som de kan spela på de andra invånarna. I igelkottens grotta sitter barnen nu tillsammans och tänker på roliga saker.

Ugnen används för att värma grottan så att de små inte fryser när de sitter runt bordet. Från utsidan kan du gå in i igelkottens grotta genom dörren eller så kan du glida ner bilden inåt. Efter de ansträngande övervägandena ligger igelkottbebarn i den gosiga sovsäcken och drömmer om äventyr tillsammans. Sylvanian Families Baby Hedgehog Cave-lekuppsättningen inkluderar de ca. 14 cm hög igelkottgrotta med bild och postlåda, en ugn, ett bord, en sovsäck och en igelkott. Lämplig för barn från 3 år.

produktinformation:
  • Höjd linbana: 14 cm
  • höjdfigur: ca. 6 cm
  • Försörjningsområde: Igelkottgrotta med bild och postlåda, en ugn, ett bord, en sovsäck och en igelkottfigur
  • Ålder: från 3 år

Uppmärksamhet
Passar inte för barn under tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Kvävningsrisk!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Sylvanian Families ® Baby-igelkottgrotta
5
13 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 13
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Sylvanian Families ® Baby-igelkottgrotta
Sylvanian Families ® Baby-igelkottgrotta
174 kr