10% SOMMAR-RABATT 🍉
10% SOMMAR-RABATT 🍉
kopiera koden här:
SLE8243
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden

Sommar & resa

Den första resan med barn är nära och förväntningarna är stora. Nya upplevelser och oförglömliga minnen väntar din familj. Lite mer förberedelser behövs för att den kommande semestern eller resan ska bli en succé. Vi hjälper dig att hitta rätt utrustning för din resa.

De viktigaste följeslagarna på resan

Våra bästsäljare för din resa

Toppmärken för sommaren

Lek och skoj i solen

Rätt semesterutrustning är avgörande för att ha roligt i solen. Skydd mot solen och rätt simutrustning är särskilt viktigt för barn.

Cykeltur med familjen

Oavsett om du är på semester eller hemma - en cykeltur på sommaren är roligt för hela familjen!

Den första utrustningen för sommarbebisar

Temperaturen stiger - för nyfödda sommarbebisar är valet av lämpliga kläder liksom utrustningen i barnrummet av stor betydelse. För varmt eller för kallt - vad är egentligen rätt för mitt barn när jag väljer kläder? Vi har sammanställt några praktiska tips för rätt kläder åt dig här. Eftersom varma dagar och nätter är en verklig utmaning för ditt barn på sommaren, har vi också valt ut lämpliga produkter speciellt för sommarbarn:

Förberedd för flygresa med barn

Ska du åka iväg på familjesemester? Se till att du är utrustad med allt du behöver innan du flyger. 

Guide för semester med en barn

Sommarkläder

Kort resa i bil

Bilen är ett bra val för kortare resor. Du behöver inte hålla dig till en strikt tidtabell och kan ta en paus när du vill - iväg med dig på en kort resa med bil!

BilbarnstolarBabyskyddBakåtvända bilbarnstolarBilstolstillbehör

Små hjälpredor inför semestern

Förutom de självklara sakerna som kläder, skötväska och blöjor finns det andra saker som är viktiga för en avkopplande semester med baby och barn:

EM 2024

Sommarens höjdpunkt 2024 - Europamästerskapet i fotboll - närmar sig. Att spela fotboll tillsammans hemma i trädgården eller på resan är roligt för hela familjen!