slackers ® Ninja Rope Climbing Rope
Pris
330 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A309341

EAN: 859215007935

slackers ® Ninja Rope Climbing Rope
Texten har översatts automatiskt.
"Klättringrep för riktiga ninjor!

2,5m långt, UV-beständigt PE-plastklättringsrep (Ø 3cm) med 4 runda fotsteg i olika färger monterade på ett avstånd av 45cm.

Enkel fastsättning till ninjalinjer, svängramar, trädhus eller trädgrenar med de medföljande Delta-säkerhetskarbinerna från Metal l.

De innovativa produkterna från Slackers USA finns nu i Europa för första gången. De imponerar med många intressanta funktioner och erbjuder ett tydligt mervärde. Med Ninja Line (för shimmying), Slackline eller Zipline (rep slide) erbjuder Slackers USA ett stort utbud av rörelser utomhus och trädgård. Med de häftiga Slackers-produkterna motiverar de de värsta soffpotatiserna till mer utomhusövning. Slackers är ett av de ledande varumärkena inom detta område i USA idag.

Produktinformation:
  • Längd: 2,5 m
  • diameter: 3 cm
  • Material: PE, PP, metall l
  • Leveransomfång: Ninja Line med metallspärr och plasthandtag, bärväska, 1 tvärstångsring, 2 gymnastik ringar, 2 apa gungor, 2 apa nävar
  • Maximal belastning: 80 kg
  • Ålder: från 5 år

Uppmärksamhet
Endast för hemmabruk. Använd under direkt vuxenövervakning. Montering endast av vuxna. Läs / följ instruktionerna före användning. Använd endast tillsammans med de medföljande remmarna. Använd aldrig utan lyftsele, risk för brott! Hinder (bollar) måste kunna röra sig och vrida sig fritt. Gör inga strukturella förändringar av denna produkt. Kontrollera produkten för skador före varje användning. Max. användarvikt 80 kg.

"

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: slackers ® Ninja Rope Climbing Rope
5
8 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 7
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

slackers ® Ninja Rope Climbing Rope
slackers ® Ninja Rope Climbing Rope
330 kr