Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
SkipHop Bib Zoo - Räv
Variant:
  • SkipHop Bib Zoo - Narval
  • SkipHop Bib Zoo - Räv

Pris
232 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A346897

EAN: 0194133372063

SkipHop Bib Zoo - Räv
Texten har översatts automatiskt.
SkipHop Bib Zoo gör det ännu roligare att lära sig att äta. Om något går fel är den lilla räven glad eftersom det faller rakt ner i hans skrattande mun.

Produktinformation
  • Mått (längd x bredd x höjd): 26 x 3,8 x 27,9 cm
  • Ålder: Från 6 månader

Uppmärksamhet
Använd alltid denna produkt under överinseende av en vuxen. Rengör produkten innan den används första gången. Kontrollera produkten före varje användning. Släng den vid första tecken på skador eller defekter. Kontrollera alltid temperaturen innan du matar. Förvara inte produkten i direkt solljus eftersom det kan skada den. Låt inte dina barn leka med förpackningsmaterialet. Spara all relevant information för framtida referens.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

SkipHop

Skip Hop – Must haves made better

Livsstilsvarumärket Skip Hop designar innovativa produkter för föräldrar, spädbarn och barn. Varumärket lägger stor vikt vid kvalité och funktionalitet men det som utmärker Skip Hop är deras design. Designen är lekfull och färgglad men fortfarande dekor-vänlig. Djurtemat som präglar Skip Hops sortiment, särskilt Zoo-kollektionen, gör vardagsföremålen till riktiga eye-catchers.

Skip Hops sortiment är brett. Det hela började med att förstagångsmamman Ellen inte kunde hitta en skötväska som både var snygg och funktionell. Därför designade hon en egen och startade senare företaget Skip Hop tillsammans med sin man Michael. Sedan år 2017 har företaget varit en del av Carter’s Inc, den amerikanska marknadsledaren inom barnkläder, presenter och assessorer. Sortimentet har vuxit med tiden och inkluderar nu alltifrån skötväskor till leksaker, badtillbehör och ryggsäckar. Populära är bland annat Skip Hops babygym, aktivitetscenter, hoppgungor och gåvagnar.

Utforska Skip Hops sortiment idag, och hitta vad deras slogan beskriver: Must haves made better.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: SkipHop Bib Zoo - Räv
4.5
6 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 5
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

SkipHop Bib Zoo - Räv
SkipHop Bib Zoo - Räv
232 kr