15% på barnrum i outlet 🛏️
15% på barnrum i outlet 🛏️
Kopiera rabattkoden:
SIV11767
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra rabattkoden
sigikid ® Mini ryggsäck räv grå Väskor
Pris
346 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A327164

EAN: 4001190252046

sigikid ® Mini ryggsäck räv grå Väskor
Texten har översatts automatiskt.
Den vackra ryggsäcken med räven imponerar med sin färgkombination av grått, Orange och turkost.

På grund av sin storlek är den idealisk för småbarn redan från 2 års ålder.
Vare sig det gäller för barnkammaren, dagiset eller en familjeutflykt - ryggsäcken modern e är alltid den perfekta följeslagaren. Den har tillräckligt med utrymme för en lunchlåda och vattenflaska eller för favoritgosedjuret och andra viktiga redskap.

Det slitstarka polyestertyget är extremt robust, smutsavvisande och fritt från kemiska lukter. Tack vare sin låga vikt, de vadderade remmarna och den vadderade ryggdelen erbjuder den vackra KITA-ryggsäcken en hög bärkomfort för de små.
Justerbara axelband och ett extra justerbart bröstband med clipslås garanterar en perfekt passform. Detta förhindrar att axelbanden glider av. För att säkerställa att barnomsorgen också kan hängas på en krok har den ett brett bärhandtag som är fäst på ryggsäckens överdel.

Med sin antracitfärgade smuts- och vattenavvisande botten kan ryggsäcken även placeras på marken utan problem. Om den blir smutsig kan du helt enkelt torka av den med en fuktig trasa. Det stora huvudfacket har en smidig 2-vägsdragkedja. Den har ett högkvalitativt foder på insidan och en praktisk öglan för att fästa nycklar eller andra saker som inte får gå förlorade. Dessutom finns det ett namn på insidan av ryggsäcken child , där den lilla ägaren kan antecknas.

sigikid fäster särskild vikt vid utvalda material och väl genomtänkta Design . Ackrediterade testinstitut utför ständigt tester vid produktutveckling och produktion i enlighet med gällande standarder.
sigikid håller alltså fast vid sitt motto: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gör familjernas värld mysigare och mer färgstark redan från början.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 23 x 20 x 10 cm
  • Utvändigt material: 100 % polyester 300D
  • Material på insidan: 100 % polyester 150D
  • Skötsel: Torka av med en fuktig trasa
  • Ålder: Från 24 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: sigikid ® Mini ryggsäck räv grå Väskor
5
10 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 10
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

sigikid ® Mini ryggsäck räv grå Väskor
sigikid ® Mini ryggsäck räv grå Väskor
346 kr