Endast idag: 10x babypoints ♡
Endast idag: 10x babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
sigikid ® Melamine plate Hügge Hug

Pris
98 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A291865

EAN: 4001190251070

sigikid ® Melamine plate Hügge Hug
Texten har översatts automatiskt.
Att njuta av de glada stunderna i vardagen, kela, vara lyckliga - med HÜGGE HUG, den sammetmjuka hunden med de fluffiga öronen och den trendiga denim-looken, är det enkelt. Från dumband till musiklådor och nackkuddar ingår alla artiklar för behov hos spädbarn och småbarn i denna presentererie. Melaminplattan i ljusblå ränder och stjärnor Design är lämplig för småbarn och spädbarn från 6 månader. Med den drivande valpen i ögat är det ännu roligare att äta - nya ögat redan äter med de minsta!

Gummiringen längst ner på plattan gör att skålen är halkslipad och därmed säkerställer en bra grepp om bordet. Den avfasade kanten hjälper till att förhindra att för mycket glider från plattan under den första oberoende måltiden - så de första försöken att äta blir barnlek. Babyservietten är tillverkad av 100% melamin och tester i form av den tyska lagen om livsmedel och råvaror (LFGB). Det är diskmaskin säkert, men observera att det inte är lämpligt för mikrovågsugn. Melamin är i allmänhet robust, men inte bromsäker.

sigikid fäster särskild vikt vid utvalda material och väl genomtänkt design. Ackrediterade testinstitut gör kontinuerligt tester i produktutveckling och produktion i sådana med föreskrivna standarder. Varumärket sigikid står för produkter som passagerlada som väcker känslor och ger både föräldrar och barn och gud känsla. Jag över 50 år har märket segt sigikid och tydlig vägledande princip: FÖRSTA KLASSEN FÖR BARN! Vi ser familjernas värld mer kuddig och färgglad från början.

produktinformation:
  • Mått (diameter): 18 cm
  • Material utanför: 100% melamin
  • Material inuti: Silikonring i botten
  • Melamin är i allmänhet robust, men inte sönder
  • Inte lämplig för mikrovågsugn
  • Diskmaskin säker
  • Ålder: från 24 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: sigikid ® Melamine plate Hügge Hug
5
189 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 162
 
4 Stjärnor
| 23
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

sigikid ® Melamine plate Hügge Hug
sigikid ® Melamine plate Hügge Hug
98 kr