sigikid ® Kuddiga leksaksfår, Green
Hållbar
Variant:
  • sigikid ® kudda leksaksgroda, Grön
  • sigikid ® Kuddleksak drake, Green
  • sigikid ® gosedjur hund Green
  • sigikid ® Nalledjur flodhäst, Green
  • +4

Pris
580 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A312965

EAN: 4001190395231

sigikid ® Kuddiga leksaksfår, Green
Texten har översatts automatiskt.
NATURLIG - HÅLLBAR - RÄTTVIS - EKOLOGISK - EKOLOGISK - EKOLOGISK:
Hållbara produkter som produceras på ett rättvist och ansvarsfullt sätt i Europa, naturliga material från kontrollerad ekologisk odling och en estetiskt sofistikerad Design är de grunder som sigikid lägger stor vikt vid när de skapar serien " Green ".

Alla tyger som används i den här serien är 100 % ekologiska - yttertygerna kommer från kontrollerad ekologisk odling (kbA), och ull från får används som fyllnadsmaterial. De färgämnen och ytbehandlingar som används i denna kollektion är också ekologiskt och hälsomässigt säkra.

Kollektionen av Green gosedjur i trevliga färger imponerar med den vävda plysch av hög kvalitet som används och en barnvänlig Design . Materialet är underbart mjukt och erbjuder en behaglig känsla.

Det gräddvita fåret rekommenderas redan för spädbarn från födseln och är därför en idealisk gåva till födseln eller dopet. Små barnhänder kan ta tag i den med dess armar, ben och öron och utforska den. När barnet växer blir den 27 cm stora gosedjuret en lojal följeslagare och lekkamrat för barnet. Han är redo för många underbara äventyr med sin lilla människovän. Ögon och mun är kärleksfullt broderade för hand.

sigikid lägger särskild vikt vid utvalda material och väl genomtänkta Design och står för gosiga produkter som väcker känslor och ger både föräldrar och barn en god känsla. I över 50 år har sigikid följt en tydlig princip:
FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gör familjevärlden mer mysig och färgstark redan från början.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 27 x 11 x 10 cm.
  • Material: 100 % bomull, fyllning: 100 % ull
  • Rengöring: Tvättcykel för ull vid 30 °C
  • Ålder: från 0 månader

Tillbehör

Pris
304 kr
Pris
87 kr

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: sigikid ® Kuddiga leksaksfår, Green
4.5
19 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 11
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

sigikid ® Kuddiga leksaksfår, Green
sigikid ® Kuddiga leksaksfår, Green
580 kr