schleich ® Tyrannosaurus Rex 14587
NYHET

schleich ® Tyrannosaurus Rex 14587


Pris
210 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A396120

EAN: 4055744009419

schleich ® Tyrannosaurus Rex 14587
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Ålder: från 3 år
  • Temavärld: Schleich ® Dinosaurier
  • Tyrannosaurus Rex såg mycket hotfull ut, men kunde knappast använda sina korta framben, som bara var utrustade med två klor, eftersom de inte ens nådde fram till munnen.
  • Tyrannosaurus Rex var nästan sju meter hög och nästan tretton meter lång och var förmodligen ingen bra jägare, utan en asätare som åt det som andra djur lämnade efter sig.
  • Den hade mer än femtio tänder med en längd på mer än 15 centimeter, men den använde dem inte för att tugga, utan bara för att slita, eftersom den svalde sin föda i stora bitar.
  • För att förbättra djupuppfattningen när man letar efter föda var Tyrannosaurus Rex ögon riktade framåt så att båda ögonens synfält överlappade varandra.
Mått och vikt:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 31,5 x 11,5 x 14,5 cm

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Våra bästsäljare

schleich ® Tyrannosaurus Rex 14587
schleich ® Tyrannosaurus Rex 14587
210 kr