schleich ® Swamp Monster 70155
NYHET
Pris
284 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A377587

EAN: 4059433677514

schleich ® Swamp Monster 70155
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Ålder: från 5 år
  • Var uppmärksam - träskmonstret lurar i träsket och det är inte bra att äta körsbär med det, det ser du direkt.
  • Hans mun är ganska stor. Vad kommer han att få mellan sina långa tänder härnäst? Det kan sluta illa!
  • Men träskmonstret kan också försvara sig bra med sin spetsiga svans. Ett slag med den och motståndaren förlorar förståndet.
  • Särskilt elak: Sumpmonstret kan gömma sig bra och är perfekt kamouflerat med sina gröna fjäll. Den har till och med rankor på ryggen, vilket gör den ännu svårare att upptäcka.
  • Om du inte är försiktig kommer den att överraska dig i träsket. Sedan kommer den från ingenstans från den mörka buljongen och knäpper till dig. Så se upp!
Mått och vikt:
  • Mått när den är monterad (längd x bredd x höjd): 15,8 x 9 x 7,5 cm.
  • Vikt: 0,23 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Våra bästsäljare

schleich ® Swamp Monster 70155
schleich ® Swamp Monster 70155
284 kr