schleich ® Crystal S child paddan 70759
NYHET

schleich ® Crystal S child paddan 70759


Pris
201 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A377999

EAN: 4059433550879

schleich ® Crystal S child paddan 70759
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Ålder: från 5 år
  • Du ser direkt hur vänlig kristallen S child paddan är. Eller kan de stora ögonen med de silkeslena, långa ögonfransarna ljuga?
  • I Meamare simmar hon graciöst genom havet och låter sig glida genom vågorna.
  • När hon kommer i land är de glittrande strassstenarna på hennes kropp i högsta grad framträdande. Är det inte vackert?
Mått och vikt:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 12 x 8 x 5,5 cm.
  • Vikt: 0,08 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Våra bästsäljare

schleich ® Crystal S child paddan 70759
schleich ® Crystal S child paddan 70759
201 kr