schleich ® Caracal kvinna 14867
NYHET
Pris
91 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A377326

EAN: 4059433637693

schleich ® Caracal kvinna 14867
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Ålder: 3 år och uppåt
  • Den vackra karakalhonan går genom stäppen på långa ben. Hon letar säkert efter mat till sig själv och sina ungar.
  • Hon spårar snabbt upp sitt byte eftersom hon hör minsta lilla prassel i buskarna. Det är inte konstigt: hennes långa borstöron fångar upp varje vibration som fina antenner!
  • Jag undrar om hon bara hörde något. Hon ser ut som om hon ska ge sig ut på jakt och fånga en mus med ett kraftfullt språng.
Mått och vikt:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 11 x 2,5 x 6 cm.
  • Vikt: 0,02 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Våra bästsäljare

schleich ® Caracal kvinna 14867
schleich ® Caracal kvinna 14867
91 kr