schleich ® Amerikansk åsna, fläckig 13961
NYHET

schleich ® Amerikansk åsna, fläckig 13961


Pris
151 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A377212

EAN: 4059433537870

schleich ® Amerikansk åsna, fläckig 13961
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Ålder: från 3 år
  • Med sina bruna fläckar i den ljusa pälsen är den fläckiga åsnan riktigt söt och skiljer sig från sina oftast grå eller bruna artfränder.
  • I likhet med dem har den amerikanska åsnan dock de typiska långa öronen. Med dem hör han också ganska bra. De är uppställda med stor uppmärksamhet så att han inte missar något.
  • Han är mycket uppmärksam på vad som händer runt omkring honom. Ganska smart, eller hur?
Mått och vikt:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 8 x 22 x 7 cm.
  • Vikt: 0,03 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Våra bästsäljare

schleich ® Amerikansk åsna, fläckig 13961
schleich ® Amerikansk åsna, fläckig 13961
151 kr