Sangenic Simplee Refillkassetter till blöjhink, 6-pack
Hållbar
Sangenic Simplee Refillkassetter till blöjhink, 6-pack

Sangenic Simplee Refillkassetter till blöjhink, 6-pack


Variant:
  • Sangenic Simplee Refillkassetter till blöjhink, 3-pack
  • Sangenic Simplee Refillkassetter till blöjhink, 6-pack
  • Tommee Tippee Påfyllningskassetter för Simple e Sangenic Blöjhink 12 st.
  • Tommee Tippee Påfyllningskassetter Sangenic Simple e Blöjavfall Set med 9 st.

Pris
322 kr
(53,67 kr / Styck)
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A233017

EAN: 5010415703750

Sangenic Simplee Refillkassetter till blöjhink, 6-pack
Simplee Sangenic Refillkassetter är en perfekt komplettering till din Sangenic Blöjhink. De är lätta, eleganta och tar ytterst lite plats. De har flera lager folie som gör att kassetterna håller tätt. Refillkassetterna har ett antibakteriellt skydd som dödar 99% av bakterierna.

Refillkassetterna har fler olika lager med antibakteriellt skydd som dödar 99% av bakterierna. Passar till Sangenic tommee tippee blöjhink.

Produktdetaljer:
  • För högsta hygien
  • Räcker för upp till 180 blöjor.
  • Skyddad med Biomaster® folie
  • Refillkassetterna har ett antibakteriellt skydd som dödar 99% av bakterierna.
Antibakteriellt skydd Säkert skydd som förhindrar att obehagliga lukter och bakterier ska sprida sig i lägenheten.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Tommee Tippee

Tommee Tippee – Underlättar vardagen

När problem ett, blöjbytet, är avklarat uppstår problem två – var ska jag slänga blöjan? Detta löser Tommee Tippee som utvecklar produkter för att underlätta vardagen för småbarnsföräldrar. Innovativa, intuitiva och smarta produkter som gör även de mindre roliga sysslorna med barn lekande lätt, som exempelvis att göra sig av med använda blöjor. Hos oss hittar du bland annat deras populära blöjhinkar med tillhörande påfyllningskassetter som hjälper dig göra dig av med blöjan på ett säkert, hygieniskt och luktfritt sätt. Men även nappar, nappflaskor, flaskvärmare, sterilisatorer, nattlampor och mycket mer.

Blöjhinkar från Tommee Tippee

Tommee Tippees blöjhinkar erbjuder ett antibakteriellt skydd som dödar 99% av alla bakterier och låser in blöjans lukt. Vi har deras två modeller; Twist & Click och Simplee. Twist & Click packar även varje blöja individuellt vilket ger ett ytterligare skydd mot bakterier och lukt. Den enklare modellen Simplee har en bredare öppning vilket gör det lättare att göra sig av med större blöjor. Båda blöjhinkarna är inte bara praktiska utan även snygga och kommer i flera stilrena färger, så oavsett om du planerar att ha den i badrummet, barnkammaren eller annat rum så kommer den garanterat passa in.

Tommee Tippee refill-kassetter

Ett oumbärligt tillägg till de funktionella blöjhinkarna är Tommee Tippees påfyllnadskasetter. Dessa ser till att allt packas säkert och hygieniskt. Hos oss hittar du både enskilda kassetter och blöjhink med kasetter till ett paketpris. Utforska vårt Tommee Tippee sortiment idag.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Sangenic Simplee Refillkassetter till blöjhink, 6-pack
4.5
380 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 301
 
4 Stjärnor
| 61
 
3 Stjärnor
| 11
 
2 Stjärnor
| 3
 
1 Stjärna
| 4
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Sangenic Simplee Refillkassetter till blöjhink, 6-pack
Sangenic Simplee Refillkassetter till blöjhink, 6-pack
322 kr
(53,67 kr / Styck)