30% på mode OUTLET 👖
30% på mode OUTLET 👖
Kopiera rabattkoden:
GTI13246
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra din rabattkod

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Rotho Baby design  TOP badinsats, langoustino
Tillfälligt slutsåld

Pris
306 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A344211

EAN: 4250226046832

Rotho Baby design TOP badinsats, langoustino
Texten har översatts automatiskt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/20001_20020_Anleitung_Badewanne_Wanneneinlage.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Säkerhets- och varningsanvisningar Badkar och badkarsinsatser

Den högkvalitativa badinsatsen från Rotho Baby design i exklusiva färger ger dig och ditt solsken avslappnade stunder på B aden . Särskilt strax efter födseln och under de första sex månaderna ger den dig en känsla av trygghet och hjälper dig att hålla ditt barn i ett barnmorskegrepp tack vare den integrerade halkskyddsmattan. Den kan enkelt hängas upp i badet och fästas på badets botten med sugkopparna.
Badinsatsen har utvecklats speciellt för alla TOP- och TOP Xtra-babybadkar, som i kombination med det matchande stativet ger ännu mer komfort och funktionalitet när du b aden badar barn. Så snart ditt barn kan sitta självständigt tas den helt enkelt bort så att det finns mer utrymme för att plaska runt och badet kan användas under lång tid framöver.
Det högkvalitativa materialet har också testats för att vara kemikaliefritt och kan enkelt tvättas med varmt tvålvatten.
Smarta lösningar för föräldrar och barn - Det tyska varumärket Rotho Baby design har utvecklat högkvalitativa och innovativa produkter i över 15 år och är ett pålitligt namn inom baby- och barnomsorg.

Förberedelser för rätt B aden
Goda förberedelser underlättar många saker. Ta dig tid för badet aden och stäng av störningskällor, t.ex. ringklocka och telefon, så långt det är möjligt. Ha färska blöjor, kläder och handdukar redo. Se till att badkaret är säkert och stabilt, helst på ett lämpligt badkarstativ.

Idealisk badtemperatur
Rumstemperaturen bör vara 23 °C innan du fyller på vattnet. Vid påfyllning bör vattentemperaturen vara minst 38 °C, medan den idealiska badtemperaturen är 37 °C.

Korrekt och säkert hållande
Använd barnmorskans grepp för att b aden ditt barn. Sträck dig under huvudet och omsluta överarmen med tummen och mellan- eller pekfingret.

Produktdetaljer:
  • Speciellt utvecklad för TOP- och TOPXtra-serierna
  • Snygga linjer med effektiva högpolerade och strukturerade ytor
  • Anatomisk och säker form för bekväm b aden för spädbarn
  • Tillräckligt armutrymme gör det lättare att hålla barnet.
  • Bättre grepp tack vare den halkfria mattan
  • Lätt att hänga i och fästa på badkarets botten med en sugkopp
  • Lätt att rengöra: torka av med varmt tvålvatten.
  • Rekommenderad ålder: 0 till 6 månader
  • Högsta vikt: 12 kg
Tekniska detaljer:
  • Design : langoustino
  • Mått: längd x bredd x höjd: 57 x 33 x 6 cm
  • Material: polypropylenplast
Observera: Använd endast tillbehören Original från Rotho för det här badkaret. Baby design .

Varningsmeddelande:
Badhjälpmedlet kan användas tills barnet kan sitta utan stöd.

Standard: DIN EN 17072:2019

Rotho Baby design GmbH
Gewerbestraße 5
D-79872 Bernau

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign- Innovativa produkter inom Vård, Kost & Leksaker

Det tyska företaget Rotho Babydesign, med huvudkontor i Schwarzwald, tillverkar högkvalitativa produkter som förenklar vardagen för föräldrar och barn. I sortimentet ingår artiklar från kategorierna Vård, Kost och Leksaker.

Rotho Babydesign sätter stort värde på innovativ och funktionell design. Upptäck även du vårt stora urval av produkter från Rotho Babydesign med allt från pottor, badtermometrar och skötbäddar till badbaljor med perfekt passform för ditt barn!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Rotho Baby design TOP badinsats, langoustino
4.5
126 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 91
 
4 Stjärnor
| 19
 
3 Stjärnor
| 6
 
2 Stjärnor
| 6
 
1 Stjärna
| 4
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare