roba Skötbord Max smal
Exklusiv
roba Skötbord Max smal
Pris
5272 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 21 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A294592

EAN: 4005317323312

roba Skötbord Max smal
Texten har översatts automatiskt.
Den smala skötarenheten roba med avtagbar "Max"-skötare i trendig skandinavisk stil med sin ryggvänliga skötningshöjd på 93,5 cm gör skötseln av barnet till ett nöje för både föräldrar och barn. Den mjuka stängningsmekanismen för lådan och dörrarna och den inbyggda Soft Close-tekniken säkerställer att lådan aden stängs försiktigt. Skötbordet har gott om förvaringsutrymme för skötredskap. Så du har allt snabbt till hands för att ta hand om barnet.

Med andra barnmöbler från Max-serien kan du skapa ett snyggt barn- eller babyrum. roba -skötaren med skötare är en riktig allroundmaskin och kommer att tjäna dig väl i många år framöver. Den robusta skötarenheten kan användas som en förhöjd sittplats för ditt barn på dagis så att du enkelt kan hjälpa barnet att klä på sig i en bekväm stående position. Senare kan skötaren bli en byrå i vardagsrummet eller barnkammaren.

Skötaren med handtag och fötter i massivt trä och utan synliga skruvar har utvecklats i Tyskland och uppfyller de aktuella säkerhetsstandarderna enligt EN 12221 - 1+2:2008 + A1:2013. Skötaren "Max" har tillverkats i EU, är certifierad med Blå Ängeln och är lätt att montera.

Produktdetaljer:
 • 1 låda med mjukstängningsmekanism aden
 • 2 dörrar med mjukstängande teknik
 • Inklusive avtagbart skötbord
Tekniska detaljer:
 • Färg: vit / naturlig
 • Material stomme / fronter: spånskiva, melaminbelagd
 • Material handtag/fötter: massivt trä
 • Förändringsyta: bredd x djup 85 x 75 cm
 • Mått: bredd x djup x höjd 90,5 x 41 x 93,5 cm
 • Mått med skötbord: bredd x djup x höjd 90,5 x 76,5 x 93,5 cm
 • Förändringshöjd: 93,5 cm
Ingår i leveransen:
 • Byte av enhet
 • Byte av enhet
 • Uppmärksamhet: Dekoration och bytesmatta ingår inte i leveransen.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
2429 kr

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Våra bästsäljare

roba Skötbord Max smal
roba Skötbord Max smal
5272 kr