Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

roba safe sovande® lakan med fuktskydd vit 45x90 cm
Hållbar
roba safe sovande® lakan med fuktskydd vit 45x90 cm
Tillfälligt slutsåld

roba safe sovande® lakan med fuktskydd vit 45x90 cm


Pris
142 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A290701

EAN: 4005317320304

roba safe sovande® lakan med fuktskydd vit 45x90 cm
Texten har översatts automatiskt.
Roba-lakan av hudvänlig, vattenabsorberande och extra mjuk bomull för babymadrasser är lätt att dra över madrassen och kan tas bort lika snabbt. Detta innebär att det lakan som är lämplig för torktumling också kan tvättas snabbt en gång i taget.

Arket i behagligt mjuk singeltröja garanterar rynkfri komfort och en vilsam sömn. Allt material som används för det monterade arket testas för skadliga ämnen och certifieras. Det lakan av 100% ekologisk bomull kan tvättas vid 40 ° C och lämpar sig för torktumling och är en vacker present för födseln. Roba-lakan av hudvänlig 100% ekologisk bomullsjersey är lämplig för babymadrasser i storleken 45 x 90 cm.

Tekniska detaljer:
  • Färg : vit
  • Mått: bredd x längd 45 x 90 cm
  • Material: 100% bomull
  • Tvättbar vid 40 ° C
  • Lämplig för torktumlare

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: roba safe sovande® lakan med fuktskydd vit 45x90 cm
5
12 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 10
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare