roba Kommod Sylt
Pris
5079 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 21 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A313639

EAN: 4005317329376

roba Kommod Sylt
Texten har översatts automatiskt.
Sylt-kommoden från roba i vit dekor och med folierade och frästa fronter ger barn- och tonårsrummen en känsla av modern en. De 3 lådorna aden med soft-close-teknik erbjuder gott om utrymme för kläder, böcker, leksaker och mycket mer, vilket håller rummet snyggt. Högkvalitativa svarta Metal l-handtag och skyddskanter i ABS gör möbeln visuellt sett till en fulländning.

Produktinformation
  • Färg: vit
  • Material för stommen: melaminbelagd spånskiva
  • Material på framsidorna: MDF, belagd med dekorativ fräsning
  • Material baksida: HDF, lackerad
  • Material handtag: Metal l
  • Mått: bredd x djup x höjd 98 x 43 x 90 cm
  • 1 dörr
  • 3 lådor aden
  • 1 hylla

Sponsrad

product_detail_ad

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Våra bästsäljare

roba Kommod Sylt
roba Kommod Sylt
5079 kr