roba Hög board Nordic vit
roba Hög board Nordic vit
Pris
4743 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 21 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A317214

EAN: 4005317309712

roba Hög board Nordic vit
Texten har översatts automatiskt.
High board Nordic vit håller baby- och barnrummet rent med sina hyllor och sin avtagbara tvättkorg. Du kan ändra höjden på High board med hjälp av den avtagbara basen för att skapa en individuell inredning av ditt barnrum. Tack vare sin tidlösa Design och de högkvalitativa handtagen av Metal l är High board fortfarande ett blickfång även i tonårsrummet. High board erbjuder därför gott om utrymme för leksaker, gosedjur, böcker och många andra småsaker.

Produktdetaljer:
 • Färg: vit
 • Stomme / fronter: spånskiva, melaminbelagd
 • Baksida: HDF
 • Hyllor: spånskiva, melaminbelagd
 • Handtag: Metal l
 • Mått: bredd x längd x höjd 93 x 40 x 130 cm
 • Baskonstruktionen är avtagbar och kan omvandlas till en sockel
 • 1 dörr
 • 1 dörr med tvättkorg
 • 3 hyllor
 • 1 öppen hylla med 2 hyllor

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar din beställning direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige. Du kan alltså välja att få paketet levererat till ditt jobb eller en en vän.

Om du inte är hemma så levereras paketet till en granne alternativt till ett paketombud. Om det är fallet så kommer chauffören att lämna ett meddelande om det i din brevlåda.

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Våra bästsäljare

roba Hög board Nordic vit
roba Hög board Nordic vit
4743 kr