10% Personal-rabattkod ❕
10% Personal-rabattkod ❕
Kopiera rabattkoden:
PERS5105
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
roba Handdockor, 4-delade
Pris
300 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A285863

EAN: 4005317312170

roba Handdockor, 4-delade
Texten har översatts automatiskt.
Med den 4-delade handdocka-roba-uppsättningen, en förtrollande älva, en plysch enhörning, en handtam drake och en stolt riddare flyttar i roba Punch och Judy-showen. Ditt barn kan lekfullt sätta sig i rollerna som dessa förtrollande karaktärer och låta dess kreativitet springa fri. Även de yngsta dockspelarna får sina pengar värda med dessa färgglada, robusta och samtidigt mycket enkla att hantera handdockor.

De fantasifulla Punch Puppets l aden inbjuder dig att dyka i magiska världen av älvor, förbättringar, drakar och riddare och främja sociala färdigheter och samarbete i gruppspel. När du leker med handdocka-uppsättningen kan ditt barn glida i alla nya roller och framföra små spel tillsammans med vänner eller syskon. Därför ger Punch Puppets mycket teaterkul och en frisk bris in i barnrummet i pedagogiskt rollspel. Punch- och Judy-figurerna är tillverkade av fluffiga plysch och utrustade med kärleksfulla detaljer och textiltillbehör.

Handdockoruppsättningen utvecklades i Tyskland enligt den europeiska säkerhetsstandarden för leksaker (EN71). Allt använt material från Kasper-dockorna är testat och certifierat för skadliga ämnen. Denna leksak i förskolan är en idealisk gåva för barn i dagisåldern från 36 månader.

Detaljer:
  • Storlek dockor ca. 20 cm
  • Material: plysch och filt,
  • 4-delade
  • Siffror: älva, enhörning, drake och riddare
  • Med textil tillbehör
  • Ålder: från 3 år
Uppmärksamhet
Passar inte för barn under 3 år. Risk för kvävning på grund av små delar som kan sväljas.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: roba Handdockor, 4-delade
3.5
4 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

roba Handdockor, 4-delade
roba Handdockor, 4-delade
300 kr