Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

roba Golvhylla Tobi
Tillfälligt slutsåld
Pris
3548 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A280622

EAN: 4005317315843

roba Golvhylla Tobi
Texten har översatts automatiskt.
Bakom dörren med ett högkvalitativt handtag Metal och de två öppna hyllorna erbjuder golvhyllan roba "Tobi" förvaringsutrymme för barnens leksaker och kläder, så att barn- eller babyrummet hålls rent.

Bakom dörren i den nedre delen av den fristående hyllan finns det plats för till exempel strumpor, underkläder eller böcker. Den inbyggda soft close-tekniken gör att dörren stängs försiktigt och tyst.
Som en särskild egenskap hos Design -High light har den smala hyllan ett flytande utseende på den övre panelen. Den praktiska fristående hyllan kan kompletteras perfekt med andra baby- och barnmöbler från Tobi-serien för att skapa ett komplett inrett baby- eller barnrum med systemmöbler som växer med barnet. Den fristående hyllan roba med övre hylla i dekor "golden oak" kommer att tjäna dig i många år, eftersom den också gör en bra figur som fristående möbel.
När ditt barn är äldre kan den också användas som bokhylla eller dekorativ hylla i vardagsrummet eller ungdomsrummet.

Hyllan har utvecklats i Tyskland, tillverkats i EU och är lätt att montera. Golvhyllan "Tobi" är eph-certifierad och har kvalitetsstämpeln blue angel, som garanterar att alla material som används uppfyller de högsta standarderna för miljö, hälsa och användningsegenskaper.

Produktdetaljer:
  • Färg: ljusgrå / gyllene ek
  • Material stomme + hyllor: spånskiva, melaminbelagd
  • Material baksida: HDF
  • Material: handtag: Metal l
  • Mått: bredd x djup x höjd 45 x 42 x 128 cm
  • 1 dörr med mjukstängningsfunktion
  • 3 hyllor

Våra bästsäljare