Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

roba Golvhylla Tobi
Tillfälligt slutsåld
Pris
3548 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A280622

EAN: 4005317315843

roba Golvhylla Tobi
Texten har översatts automatiskt.
Bakom dörren med ett högkvalitativt handtag Metal och de två öppna hyllorna erbjuder golvhyllan roba "Tobi" förvaringsutrymme för barnens leksaker och kläder, så att barn- eller babyrummet hålls rent.

Bakom dörren i den nedre delen av den fristående hyllan finns det plats för till exempel strumpor, underkläder eller böcker. Den inbyggda soft close-tekniken gör att dörren stängs försiktigt och tyst.
Som en särskild egenskap hos Design -High light har den smala hyllan ett flytande utseende på den övre panelen. Den praktiska fristående hyllan kan kompletteras perfekt med andra baby- och barnmöbler från Tobi-serien för att skapa ett komplett inrett baby- eller barnrum med systemmöbler som växer med barnet. Den fristående hyllan roba med övre hylla i dekor "golden oak" kommer att tjäna dig i många år, eftersom den också gör en bra figur som fristående möbel.
När ditt barn är äldre kan den också användas som bokhylla eller dekorativ hylla i vardagsrummet eller ungdomsrummet.

Hyllan har utvecklats i Tyskland, tillverkats i EU och är lätt att montera. Golvhyllan "Tobi" är eph-certifierad och har kvalitetsstämpeln blue angel, som garanterar att alla material som används uppfyller de högsta standarderna för miljö, hälsa och användningsegenskaper.

Produktdetaljer:
  • Färg: ljusgrå / gyllene ek
  • Material stomme + hyllor: spånskiva, melaminbelagd
  • Material baksida: HDF
  • Material: handtag: Metal l
  • Mått: bredd x djup x höjd 45 x 42 x 128 cm
  • 1 dörr med mjukstängningsfunktion
  • 3 hyllor

Sponsrad

product_detail_ad

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Våra bästsäljare