roba Garderobeskiva Mick 3-dörrar
Pris
8183 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 21 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A290511

EAN: 4005317320083

roba Garderobeskiva Mick 3-dörrar
Texten har översatts automatiskt.
"Robikgarderoben ""Mick"" i trendig skandinavisk stil får mycket lagringsutrymme i barnens eller barnets rum bakom de tre dörrarna med massiva trähandtag. Mjuk, tyst stängning av dörrarna säkerställs av dörren och lådan dämpning av den inbyggda soft-close-tekniken. Fyra hyllor bakom den högra dörren, ytterligare två hyllor bakom de andra två dörrarna och en klädmetallskena håller barnens garderob städad. Strumpor, underkläder, leksaker eller böcker, till exempel, finner sin plats i de två lådorna. Den 3-dörriga, vita, roterande dörrgarderoben har speciell design - höga ljushandtag av massivt trä i ""gyllene ek"" -dekor. På grund av sin höjd på 198,5 cm växer skåpet med dig till du blir vuxen och kan också som som tonåringens sovrumsskåp.

Den eleganta 3-dörrsgarderoben kan perfekt förlängas med andra barn och barnmöbler från ""Mick"" -serien för att bilda ett fullt möblerat baby- eller barnrum med systemmöbler som växer med barnet.

Baby sovrumsskåpet utvecklades i Tyskland, tillverkar i EU och är lätt att montera.
  Produktdetaljer:
  • 3 dörrar med mjuk stängningsfunktion
  • 1 klädskena
  • 6 golv
  Tekniska detaljer:
  • Färgkroppar / fronter: vit
  • Färgrundram / topppanel: gyllene ek
  • Materialkroppar / fronter / hyllplan: spånskiva, melaminbelagd
  • Materialfot / handtag: massiv ek
  • Mått: bredd x djup x höjd 134 x 50 x 198,5 cm
  Uppmärksamhet : Dekoration som inte ingår i leveransomfånget"

  Sponsrad

  product_detail_ad

  Tillbehör

  Pris
  3048 kr

  Fraktinformation

  Vi skickar din beställning direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige. Du kan alltså välja att få paketet levererat till ditt jobb eller en en vän.

  Om du inte är hemma så levereras paketet till en granne alternativt till ett paketombud. Om det är fallet så kommer chauffören att lämna ett meddelande om det i din brevlåda.

  Märke

  Roba

  Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

  Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

  Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

  I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

  Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

  Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

  Omdömen

  Produktomdömen från våra kunder: roba Garderobeskiva Mick 3-dörrar
  4.5
  3 Produktomdömen
   
  5 Stjärnor
  | 2
   
  4 Stjärnor
  | 1
   
  3 Stjärnor
  | 0
   
  2 Stjärnor
  | 0
   
  1 Stjärna
  | 0
  Vad är eKomi?

  100% äkta feedback från kunder

  Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

  Våra bästsäljare

  roba Garderobeskiva Mick 3-dörrar
  roba Garderobeskiva Mick 3-dörrar
  8183 kr