roba Garderob Finn 3-dörrar
Pris
9948 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 21 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A290331

EAN: 4005317314839

roba Garderob Finn 3-dörrar
Texten har översatts automatiskt.
"Rob-garderoben ""Finn"" med sina tre dörrar och trähandtag av hög kvalitet erbjuda gott om lagringsutrymme i barnens eller barnets rum. Dörren och lådan aden aden dämpning av den inbyggda Soft Close-tekniken säkerställer att dörrarna och lådorna stängs försiktigt och tyst. De två lådorna med trähandtag av hög kvalitet, tillsammans med de fyra hyllorna och ytterligare hylla ovanför klädmetallskena, håller barnens garderob städad. Strumpor, underkläder, leksaker eller böcker, till exempel, finner sin plats i de två lådorna aden. paneler som en speciell design - hög ljusfunktion. På grund av sin höjd på 2 m växer skåpet med barn till det när vuxen ålder och kan också göra som ett sovrumskåp för tonåringar.

Den eleganta 3-dörrsgarderoben kan perfekt förlängas med ytterligare baby- och barnmöbler från ""Finn"" -serien till ett helt möblerat baby- eller barnrum med systemmöbler som växer med barnet. Babyrumsgarderoben är utvecklad i Tyskland, tillverkare i EU och är lätt att montera. ""Finn"" -garderoben är eph-certifierad och bär Blue Angel-tätningen av kvalitet, vilket garanterar att alla material som används som högsta miljö, hälsa & amp användningskrav.

produktdetaljer:
 • Färgkropp / fronter: vit
 • Färg på sockelramen / topppanelen: gyllene ek
 • Materialkropp / fronter / hyllplan: melaminbelagd spånskiva
 • Material bakpanel: HDF, lackerad
 • Materialhandtag: bok, massiv
 • Mått: bredd x djup x höjd 134,5 x 55 x 200 cm
 • 3 dörrar med soft close-funktion
 • 2 lådor aden med soft close-funktion
 • 1 klädskena
 • >
 • 5 golv
Observera: Dekoration ingår inte i leveransen!"

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
1249 kr
Pris
1098 kr

Fraktinformation

Vi skickar din beställning direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige. Du kan alltså välja att få paketet levererat till ditt jobb eller en en vän.

Om du inte är hemma så levereras paketet till en granne alternativt till ett paketombud. Om det är fallet så kommer chauffören att lämna ett meddelande om det i din brevlåda.

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: roba Garderob Finn 3-dörrar
4.5
10 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 7
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

roba Garderob Finn 3-dörrar
roba Garderob Finn 3-dörrar
9948 kr