Idag: 10% App-rabattkod ❕
Idag: 10% App-rabattkod ❕
Kopiera rabattkoden:
APP4RA3032
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
roba Combi barnsäng Mila
Pris
5048 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 14 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A290514

EAN: 4005317321325

roba Combi barnsäng Mila
Texten har översatts automatiskt.
"Combi roba barnsängen ""Mila"" i ramkonstruktion är den höga ljuspunkten i baby- eller barnrummet med sina moderna en, lugna färger. Ramen är i den trendiga inredningen av ""vitkalkad ek med rätt träkänsla"" och fronterna och stängerna i moderna ""ljusgrå"". Barnsäng och barnsäng som växer med ditt barn från födseln till han eller hon går i skolan.

Det övre liggande läget hos den 3-faldiga höjdjusterbara barnsängen visar sig vara den bästa bakvägen för föräldrarna. Från denna bekväma höjd kan du enkelt lyfta ditt barn du barnsängen. Senare är mittpositionen det perfekta valet, få de tre avtagbara glidspolarna i rutnätselementet i babysängen gör att ditt barn kan komma in och ut säkert. Den lägsta positionen för den höjdjusterbara barnsängen är avsedd för Juniorsängen. När ditt barn är högre kan kombineras omvandlas till en juniorsäng med något enkla steg med separat tillgängliga omvandlingssidor. Kombsängens huvud- och fotdelar kan separeras. När du omvandlar en säng till Junior, får de övre två halvorna av huvudet och fotbrädorna för att skapa ett nytt utseende i barnrummet. Kombisängen ""Mila"" kan användas till ditt barn som är 7 år (eller upp till en kroppsvikt på 50 kg).

Roba barnsängen och juniorsängen har en liggande yta på 70 x 140 cm. Om du vill förvandla din babysäng till en himmelsk plats att drömma om, är våra 4-delade roba barnsängar som består av kudde, filt, tak och boet den perfekta lösningen.

""Mila"" roba combi barnsäng är utvecklad och testad i Tyskland och nya gällande säkerhetsstandarder enligt EN 716 - 1 + 2: 2017.

Produktdetaljer
 • Höjdjusterbar 3-faldig
 • 3 hala groddar
 • Avskiljbar huvud- och fotsektion
 • Cabriolet till Junior-säng med separat tillgängliga omvandlingssidor
Tekniska detaljer
 • Färg på ram: vitkalkad ek med äkta träkänsla
 • >
 • Färgfronter / -stänger: ljusgrå
 • Täckande ytmaterial: Laminerat träspaltrama
 • Materialram: spånskiva, melaminbelagd
 • Sidoskena av material: bok, lackerad
 • Ytmaterial: Laminerat trä
 • liggande yta: bredd x längd 70 x 140 cm
 • Mått: bredd x längd x höjd 76 x 142 x 82 cm
 • Lastkapacitet: upp till 50 kg
Observera: Madrass ingår inte!"

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar din beställning direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige. Du kan alltså välja att få paketet levererat till ditt jobb eller en en vän.

Om du inte är hemma så levereras paketet till en granne alternativt till ett paketombud. Om det är fallet så kommer chauffören att lämna ett meddelande om det i din brevlåda.

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: roba Combi barnsäng Mila
4
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 0
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

roba Combi barnsäng Mila
roba Combi barnsäng Mila
5048 kr