roba Combi barnsäng Helene
Pris
4681 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 21 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A290556

EAN: 4005317319278

roba Combi barnsäng Helene
Texten har översatts automatiskt.
"Combi roba barnsängen ""Helene"" i modernt lantlig husstil är med sitt tvåfärgade utseende det höga ljuset i barn- eller barnrummet. Barnsängen och babysängen i ljusgrå med dekorativa remsor på huvudet och fotbrädan i dekor ""Luna Elm"" visar ditt barn från födseln till han eller hon går i skolan. Det övre liggande läget på den 3-faldiga höjdjusterbara barnsängen visar sig vara viktig bakvänlig för dig som föräldrar. Från denna ligghöjd kan du enkelt lyfta ditt barn i barnsängen. Senare är mittpositionen det perfekta valet, få de tre avtagbara glidspolarna i rutnätselementet i babysängen gör att ditt barn kan komma in och ut säkert. Den lägsta positionen för den höjdjusterbara barnsängen är avsedd för Juniorsängen.

När ditt barn är större kan kombineras omvandlas till en juniorsäng med separat tillgängliga ombyggnadssidor. Kombisängens huvud- och fotdelar med fräsning av hög kvalitet och moderna kläder med avsmalnande fötter kan separeras. När du omvandlar en säng till Junior, får de övre två halvorna av huvudet och fotbrädorna och skapar ett nytt utseende i barnrummet. Kombisängen ""Helene"" kan användas till det sjunde året i ditt laddar liv (eller upp till en kroppsvikt på 50 kg). Roba barnsängen och juniorsängen har en liggande yta på 70 x 140 cm. Om du vill förvandla barnsängen till en himmelsäng är våra 4-delade barnsängsuppsättningar bestående av kudde, filt, tak och boet idealiska.

Combi roba barnsängen är utvecklad i Tyskland och girer gällande säkerhetsnormer enligt EN 716 - 1: 2017 + AC: 2019.

produktinformation:
 • 3-falds höjdjusterbar
 • 3 hala groddar
 • Cabriolet till Junior-säng med separat tillgängliga konverteringssidor
Tekniska detaljer:
 • Färgkropp: ljusgrå
 • Kroppsmaterial: spånskiva, melaminbelagd
 • Materialstänger: bok, lackerat
 • Materialspaltram: Laminerat trä
 • liggande yta: bredd x längd 70 x 140 cm
 • Mått: bredd x längd x höjd 76 x 144 x 82 cm
Ingår i leveransen:
 • Spjälsäng
 • Spaltram
 • Uppmärksamhet: Madras- och konverteringssidor ingår inte.
"

Sponsrad

product_detail_ad

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Våra bästsäljare

roba Combi barnsäng Helene
roba Combi barnsäng Helene
4681 kr