SISTA CHANSEN: 10% rabattkod
SISTA CHANSEN: 10% rabattkod
Kopiera rabattkoden:
WHF8081
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden
roba Ava fristående hylla
Pris
1943 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 21 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A317453

EAN: 4005317327679

roba Ava fristående hylla
Texten har översatts automatiskt.
Den fristående hyllan Ava erbjuder gott om förvaringsutrymme i de fyra öppna hyllorna och håller barn- eller babyrummet snyggt. Hyllorna i den fristående hyllan ger plats för t.ex. kläder eller böcker. Den praktiska fristående hyllan i vitt med dekorativa element i dekor "Artisan Oak" kan kompletteras perfekt med andra baby- och barnmöbler från Ava-serien för att skapa ett helt möblerat baby- eller barnrum med systemmöbler som växer med ditt barn. När ditt barn är äldre kan den också användas som bokhylla eller dekorativ hylla i tonåringens rum. Den lättmonterade hyllan har utvecklats i Tyskland och tillverkas i EU.

Produktdetaljer:
  • Färg: vit / natur
  • Material: spånskiva, melaminbelagd
  • Mått: bredd x djup x höjd 49 x 43,5 x 116 cm
  • 4 öppna hyllor

Sponsrad

product_detail_ad

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: roba Ava fristående hylla
4
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 0
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

roba Ava fristående hylla
roba Ava fristående hylla
1943 kr