reer Vårdset Baby Care 5-delar
Pris
303 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343223

EAN: 4013283810217

reer Vårdset Baby Care 5-delar
Texten har översatts automatiskt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343223.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Anvisningar för användning

Det är särskilt viktigt för dig att ta hand om ditt nyfödda barn. De första fina hårstråna på huvudet och de känsliga små fingrarna behöver särskild vård som är individuellt anpassad till ditt barns särskilda behov. Baby Care Vårdsetet från reer har utformats speciellt för nyfödda barn. Varje enskild produkt är utformad för skonsam hårvård och säker nagelbehandling. Alla artiklar är tillverkade av BPA-fria material.

För daglig hårvård
De första fina babyhåren behöver en motsvarande öm vård. Borsten med mjuka naturhårsborsthår tar varsamt hand om håret och masserar försiktigt den känsliga hårbotten. Kammen gör det enkelt och skonsamt att avlägsna vaggahuvudet. De rundade spetsarna skyddar den känsliga hårbotten och masserar den varsamt.

För säker nagelvård
Med för långa naglar kan spädbarn lätt klia sig och skada sig själva. Med sina rundade blad säkerställer nagelsaxen en exakt och kontrollerad förkortning av naglarna. De rundade spetsarna och de halkfria grepphålen gör det möjligt att sköta naglarna på ett särskilt säkert sätt. Skarpa kanter kan sedan jämnas ut med den integrerade filen i nagelklipparen. Nagelklipparen är idealisk för att helt enkelt korta av små tånaglar. Med sin gummerade baksida garanterar den en säker hantering.

Perfekt för att vara på språng
Setet avslutas med en praktisk förvaringsväska. Tack vare de kompakta måtten kan den enkelt förvaras i blöjväskor eller handväskor. Den är alltid redo att användas, även när du är på språng. Fodralet kan stängas säkert med dragkedjan. Detta skyddar innehållet från smuts och inget går förlorat. Elastiska öglor håller ordning på väskan - allt har sin plats och är alltid nära till hands.

Extra utrymme
Förutom standardutrustningen erbjuder väskan ytterligare utrymme för viktiga redskap som inte får saknas när du reser eller är på väg. Den integrerade fickan är en idealisk plats för plåster, små salvor eller suppositorier. Ytterligare föremål kan enkelt fästas i de fria extra öglorna. Till exempel kan en termometer eller små tandborstar transporteras på ett säkert och rent sätt.

Produktdetaljer:
 • För barnomsorg hemma och på språng
 • Mycket kompakt
 • Med integrerad ficka för t.ex. plåster
 • Material: stål/plast
 • BPA-fri
Leveransens omfattning:
 • 1 x hårborste med naturborst
 • 1 x Skorvkam med rundade spetsar
 • 1 x nagelklippare (med integrerad nagelfil)
 • 1 x Nagelsax med säkerhetsspets
 • 1 x fodral

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Vårdset Baby Care 5-delar
5
7 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 6
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Vårdset Baby Care 5-delar
reer Vårdset Baby Care 5-delar
303 kr