Idag: 10x mer babypoints ♡
Idag: 10x mer babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
reer Nagelsax Premium Premium Care Baby
Pris
229 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343222

EAN: 4013283810118

reer Nagelsax Premium Premium Care Baby
Texten har översatts automatiskt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343222.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Anvisningar för användning

Om ditt barns naglar är för långa kan han eller hon lätt klia sig och skada sig. Därför är det viktigt att klippa naglarna regelbundet. Detta kan dock snabbt bli en utmaning, eftersom barn sällan håller sig stilla länge och föräldrarna är mycket rädda för att skada sitt eget barn. För att göra nagelvården för din lilla person så säker och bekväm som möjligt bör du välja en sax som är lämplig för barn. Premium Care baby nagelsaxen har utformats speciellt för små barns naglar och garanterar därför en säker nagelklippning.

Extra säkert
Eftersom de flesta barn tycker att det är obehagligt att klippa naglar drar de små barnen ofta bort fingrarna när de klipper. Detta kan lätt leda till skador på de känsliga nagelbanden. Det är därför som saxens spetsar är speciellt avrundade. På så sätt kan du förebygga skador och säkerställa en säker nagelskärning.

För kontrollerad skärning
Ju kortare bladet är, desto bättre kontroll har du över snittet. Det är därför som babysaxen har utformats med särskilt korta blad. De lätt böjda skärytorna anpassar sig perfekt till nagelns naturliga krökning och möjliggör därmed en enkel och exakt förkortning av fingernaglar och tånaglar.

Bekväm hantering

Den här babysaxen är utformad för att passa små barnhänder och -fötter och är något kortare än vanliga saxar. Detta ger dig bästa möjliga kontroll över snittet. Till skillnad från många andra saxar för barn är handtagshålen tillräckligt stora för att säkerställa bekväm hantering för vuxna. De ergonomiskt formade saxögonen ligger optimalt i handen och ger ett säkert grepp. Saxen är lämplig för både vänster- och högerhänta.

Kvalitet - säker och ofarlig
En högkvalitativ nagelsax bör användas redan från början, för med en trubbig sax är nagelvård för små barn en tortyr för ditt barn och för dig. Därför är Premium Care nagelsaxen tillverkad av högkvalitativt, föroreningsfritt rostfritt stål från Solingen. Det rostfria stålet garanterar högsta skärkvalitet utan förlust av skärpa - för snabb och exakt förkortning av naglarna. Saxen kan steriliseras och är antiallergisk.

Produktdetaljer:
  • Solingen kvalitetsprodukt
  • Kort längd för en säker klippkänsla
  • Särskilt lätt att greppa
  • Steriliserbart och antiallergiskt
  • Rundad och kort spets
  • Lämplig för vänster- och högerhänta personer
  • Ofarlig
  • Total längd: 85 mm
  • Material: hög kvalitet tiger , rostfritt stål

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Nagelsax Premium Premium Care Baby
5
15 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 14
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Nagelsax Premium Premium Care Baby
reer Nagelsax Premium Premium Care Baby
229 kr