reer Infraröd klinisk termometer Colour SoftTemp 3in1 kontaktlös

reer Infraröd klinisk termometer Colour SoftTemp 3in1 kontaktlös


Pris
350 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343265

EAN: 4013283980507

reer Infraröd klinisk termometer Colour SoftTemp 3in1 kontaktlös
Texten har översatts automatiskt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343265.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Anvisningar för användning

Feber är inte en sjukdom, utan en skyddsreaktion från kroppen mot infektioner. Temperaturökningen gör att kroppen agerar på egen hand mot en mängd olika patogener. Hög feber kan dock allvarligt försämra viktiga kroppsfunktioner och är en stor belastning, särskilt för små barns känsliga organism. Med den kliniska termometern Colour SoftTemp kan du snabbt och enkelt kontrollera temperaturen på din bebis eller ditt barn.

Särskilt skonsam vid feber
Att ta rektal temperatur är vanligtvis obekvämt för små barn och kan snabbt bli en utmaning när barnen är livliga. Colour SoftTemp erbjuder dig ett snabbt och okomplicerat alternativ för att ta feber för första gången: tack vare den infraröda tekniken tas febern kontaktlöst och smärtfritt inom en sekund. Den gör det så bekvämt som möjligt att mäta kroppstemperaturen och kräver knappt någon medverkan från barnen.

Idealisk för på natten
För att kontinuerligt kunna övervaka feberförloppet är nattliga mätningar oundvikliga. Men eftersom en vilsam natts sömn är oerhört viktig för en snabb återhämtning bör du om möjligt undvika att väcka ditt barn på natten. Den kontaktlösa mätningen, den upplysta displayen, det optiska feberlarmet och signaltonen som kan stängas av är de idealiska följeslagarna för en okomplicerad och problemfri temperaturkontroll på natten.

Snabb varning för feber
Colour SoftTemp är utrustad med ett visuellt feberlarm i tre steg så att du med en blick kan se om ditt barn har hög temperatur eller till och med feber. Vid normal temperatur lyser displayen grönt. Om temperaturen är förhöjd (37,5 °C - 37,9 °C) visar termometern en färgad display orange . Detta är den indikator som ska mätas oftare för att hålla ett öga på en temperaturhöjning. Men om termometern upptäcker feber hos ditt barn (från 38 °C) får du snabbt information med en akustisk varning och en signalröd display.

Noggrann mätning
Den infraröda termometern är också utrustad med en positions-LED. Lysdioden visar dig exakt var temperaturen mäts. Detta är oumbärligt för en tillförlitlig temperaturmätning, särskilt på natten när mätningen görs i mörker för att inte störa ditt barns friska sömn.

Välinformerad
För att kunna kontrollera feberutvecklingen och barnets återhämtning är det lämpligt att följa de enskilda mätvärdena och jämföra dem med varandra. Tack vare det integrerade mätvärdesminnet tar termometern över den här uppgiften åt dig. Den lagrar de 25 senaste uppmätta temperaturvärdena och gör det därmed lättare för dig att följa temperaturkurvan.

Universellt tillämplig
Även om ditt barn inte är sjukt är termometern en nyttig hjälp i vardagen. Genom att byta till ytmätningsläge kan Colour SoftTemp också användas för att mäta rums- och badvattentemperaturen. Dessutom kan den också användas för att kontrollera om barngröt eller soppor har rätt serveringstemperatur.

Produktdetaljer:
 • Färg: vit/grå
 • Mäter kropps-, yt- och rumstemperatur
 • Enkel mätning på natten tack vare den upplysta displayen
 • Mätvärdesminne: 25 minnesplatser
 • Valfritt temperaturlarm: grönt <37,5 °C, orange 37,5-37,9 °C, rött > 37,9 °C
 • Akustiskt feberlarm > 37,9 °C (kan stängas av)
 • Automatisk avstängningsfunktion
 • Mättid: ca 1 sekund
 • Mätområde: 32,0 °C - 42,9 °C (kroppstemperatur); 0 °C - 99,9 °C (omgivande temperatur och yttemperatur).
Produktdetaljer:
 • 1 x termometer
 • 2 x AAA alkaliska batterier
 • 1 x bruksanvisning

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Infraröd klinisk termometer Colour SoftTemp 3in1 kontaktlös
4.5
76 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 59
 
4 Stjärnor
| 13
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Infraröd klinisk termometer Colour SoftTemp 3in1 kontaktlös
reer Infraröd klinisk termometer Colour SoftTemp 3in1 kontaktlös
350 kr