Idag: 10x mer babypoints ♡
Idag: 10x mer babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
reer Flaskentermometer FoodTemp
Pris
148 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A342880

EAN: 4013283210215

reer Flaskentermometer FoodTemp
Texten har översatts automatiskt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A342880.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Anvisningsmanual

När du tillagar mjölkmat är rätt temperatur avgörande. Mjölk som är för varm förstör viktiga näringsämnen i mjölken och kan bränna barnets känsliga mun och hals. Om mjölken är för kall kan ditt barn tycka att det är obehagligt och vägra ta emot flaskan. Med FoodTemp flasktermometer kan du snabbt kontrollera mjölkmåltidens temperatur när som helst och erbjuda ditt barn mjölk med idealisk temperatur.

Snabb och exakt mätning
Alla små barn har en sak gemensamt: när de är hungriga måste det gå snabbt. Därför är FoodTemp utrustad med en temperatursensor i rostfritt stål. Detta gör det inte bara möjligt att kontrollera temperaturen på kort tid (30 sekunder), utan säkerställer också en exakt mätning - för den perfekta mjölktemperaturen, precis som ditt barn vill ha den.

Enkel hantering
Flaskentermometern slås på med en knapptryckning på simple och börjar omedelbart mäta temperaturen. Den stora LCD-displayen och digital e-displayen gör det enkelt att läsa av det uppmätta värdet efteråt. Den integrerade timerfunktionen stänger automatiskt av apparaten igen efter mätningen.

Praktisk förvaring
En fördjupning har gjorts i termometerns övre del. Det gör att du kan hänga den bekvämt på köksskenor. Så att du alltid har den till hands och inte behöver leta i den överfulla kökslådan.

Mångsidig användning
Eftersom spädbarn generellt sett är mycket känsliga för temperatur kan termometern även hjälpa dig på andra områden. Du kan till exempel kontrollera om barngröt eller soppor har rätt serveringstemperatur. Genom att kontrollera om vattnet har den optimala badtemperaturen kan du garantera ett säkert bad. Dessutom kan spädbarn ännu inte anpassa sin egen kroppstemperatur till sjunkande eller stigande yttertemperaturer. Därför bör rumstemperaturen alltid hållas i åtanke - även här är termometern en praktisk hjälp.

Produktinformation
 • För att kontrollera den optimala dricktemperaturen för barnmat.
 • Mångsidig användning för mätning av mjölk, gröt, rumstemperatur, badvatten
 • Extra stor LCD-display för god läsbarhet
 • Bekvämt och enkelt att använda
 • Kort mättid: ca 30 sekunder
 • Exakt mätning tack vare temperaturgivare i rostfritt stål
 • Mätområde -30 till +250 °C i steg om 0,1 °C
 • Mått: ca 22 cm x 2 cm x 1,5 cm
 • Färg: grå
 • Material: plast / rostfritt stål
 • Innehåll: 1 stycke inkl. G13A-batteri

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Flaskentermometer FoodTemp
4.5
15 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 13
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Flaskentermometer FoodTemp
reer Flaskentermometer FoodTemp
148 kr