reer Barnmatsvärmare TurboFood
Pris
406 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A342911

EAN: 4013283330401

reer Barnmatsvärmare TurboFood
Texten har översatts automatiskt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A342911.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Anvisningar för användning

När din lilla älskling är hungrig måste saker och ting ofta gå snabbt. Men vitaminer och proteiner är särskilt känsliga för värme och kan förstöras om till exempel färdigblandad mjölkmat rörs i för varmt eller värms upp för mycket. Detta förstör viktiga komponenter i maten, som ditt barn sedan saknar. När du lagar barnmat bör du därför vara uppmärksam på att värma den särskilt försiktigt. Tack vare TurboFood-matvärmaren för barn kan du inte bara värma maten snabbt och enkelt, utan också garantera en jämn och skonsam uppvärmning.

Snabb och effektiv uppvärmning
TurboFood barnmatsvärmaren värmer barnmaten försiktigt och jämnt med ånga. Den medföljande ångringen säkerställer att den varma ångan omger flaskan och värmer den jämnt. Detta garanterar snabb och effektiv uppvärmning av maten och gör att maten kan tillagas på 90 sekunder*.

Flexibel uppvärmning av barnmat
TurboFood är idealisk för alla matbehållare med en diameter på upp till 70 mm. Det betyder att den inte bara passar alla vanliga barnmatsburkar, utan du kan också använda den för alla vanliga flaskor och flaskor med bred hals.

Lätt att använda
Matvärmaren är särskilt lätt att använda. Du sätter på den med en knapptryckning och kör igång. När matvärmaren väl är påslagen finns det inte mycket mer att göra. TurboFood känner av när maten har nått rätt temperatur och stänger sedan av sig själv. Indikatorlampan visar om TurboFood fortfarande värmer maten eller om uppvärmningen redan är klar.

Bekvämt och säkert
Mjölkflaskorna och nappflaskorna värms upp i en speciell flaskkorg i TurboFood. Detta har flera fördelar: Det ger en jämnare fördelning av värmen, förhindrar också att nappflaskorna och burkarna överhettas på kontaktytan med apparaten, och sist men inte minst kan du ta bort den uppvärmda flaskan från matvärmaren på ett mycket bekvämt sätt.

Inkl. liten mätbägare
För enkel påfyllning levereras matvärmaren med en mätbägare med praktisk pipa. Tack vare den integrerade mätskalan kan du mäta exakt den mängd vatten som behövs. Hur mycket vatten som behövs beror alltid på hur mycket barnmat som ska värmas och på matbehållaren (glas eller plast). En snabb titt på bruksanvisningen visar hur mycket vatten du behöver för varje flaska.

Produktdetaljer:
  • Snabb uppvärmning av barnmat med ånga på bara 90 sekunder*.
  • Skonsam och jämn uppvärmning
  • För alla vanliga barnmatsburkar, standardflaskor och flaskor med bred hals (max. ø 70 mm).
  • Snabb och effektiv uppvärmning
  • Praktisk mätbägare för exakt påfyllning av önskad mängd vatten.
  • Lätt att använda: optisk kontrollampa under uppvärmningsfasen - stängs av automatiskt när den är klar.
  • Praktisk korg: för att enkelt ta bort flaskor eller burkar.
*Värmer 120 ml vätska från rumstemperatur till dricktemperatur (240 ml flaska).

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Barnmatsvärmare TurboFood
4.5
10 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 6
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Barnmatsvärmare TurboFood
reer Barnmatsvärmare TurboFood
406 kr