30% på mode OUTLET 👖
30% på mode OUTLET 👖
Kopiera rabattkoden:
GTI13246
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra din rabattkod
reer Badtermometer S child padda
Pris
96 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A342904

EAN: 4013283240533

reer Badtermometer S child padda
Texten har översatts automatiskt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A342904.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Anvisningsmanual

Vattentemperaturen spelar en avgörande roll för att ditt barn ska kunna bada på ett säkert sätt. Om vattnet är för kallt fryser barnet snabbt. Vatten som är för varmt kan skålla barnets känsliga hud. Därför är det viktigt att kontrollera badtemperaturen före och under badet. Med badtermometern från reer kan föräldrarna snabbt kontrollera om vattnet har rätt temperatur för deras barn eller småbarn.

Enkel temperaturkontroll
Med den stora, lättlästa skalan kan du enkelt se hur varmt vattnet är. För en ännu snabbare kontroll av den optimala badtemperaturen har Smile ys lagts till på skalan vid vissa temperaturer. På så sätt kan du se med en blick om vattnet ligger i komfortzonen, är för varmt eller för kallt för ditt barn.

Säker badglädje
Badtermometern är tillverkad av okrossbar plast, en flexibel kapillärhållare och är ultraljudssvetsad. Detta förhindrar att små delar lossnar och sväljs av barnen. Vid utformningen av termometern har man varit särskilt noga med att se till att den inte har några hörn eller kanter, så att det inte finns någon risk för skador.

Lämplig för barn Design
Badtermometern i S child paddan- Design ger ett speciellt badglädje med sina söta detaljer. Tack vare den vattentäta konstruktionen flyter termometern alltid på vattenytan. Den mäter alltså inte bara vattentemperaturen utan bjuder också in barnen till lek.

Lätt och snabb torkning
Luftkanaler finns på baksidan. Dessa säkerställer snabb och enkel torkning. Detta förhindrar obehaglig lukt och eventuell mögeltillväxt - för långvarig och hygieniskt ren användning. Termometern torkar snabbast när den står mot väggen med kapillären vänd mot väggen.

Kvalitet och säkerhet
För att ge barnen maximalt skydd kontrolleras reer -produkterna enligt strikta teststandarder. Artikeln genomgår inte bara interna tester utan granskas även av oberoende institut. Reer har låtit testa sin badtermometer enligt den stränga säkerhetsstandarden DIN EN 71-1 (leksakers säkerhet) och andra specifikationer. Resultat: Produkten från reer är säker för barn och ger exakta mätresultat. De bekräftade att vår produkt uppfyller de särskilda kraven för leksaker för barn under 36 månader. Endast material som är fria från skadliga ämnen och mjukgörare används i tillverkningen - fritt från kvicksilver, PVC och BPA.

Produktdetaljer:
  • För säker badglädje
  • Sött motiv
  • Tydlig skala
  • Märkning för optimal badtemperatur
  • Kvicksilverfri, BPA-fri
  • Mätområde 0 °C till max. 50 °.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Badtermometer S child padda
5
54 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 53
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Badtermometer S child padda
reer Badtermometer S child padda
96 kr