EGGciting äggjakt 🐰
EGGciting äggjakt 🐰
Gäller t.o.m den 4/3: 20%
på utvalda artiklar
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden
reer Baby Spoon Magic Sked med temperaturindikator

reer Baby Spoon Magic Sked med temperaturindikator


Pris
79 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A342899

EAN: 4013283230121

reer Baby Spoon Magic Sked med temperaturindikator
Texten har översatts automatiskt.
Från och med den femte eller sjätte levnadsmånaden är barnet vanligtvis inte längre nöjt med enbart bröstmjölk och intresset för fast föda ökar. Nu är det dags för den första gröt. Men som med många andra saker måste man först lära sig att äta från en sked. Eftersom ditt barn fortfarande inte är bekant med skeden kommer han eller hon att bita eller till och med suga på den till en början, vilket är anledningen till att experter rekommenderar att du använder speciella skedar för barn. Barnskeden Magic Spoon är speciellt utformad för spädbarn och hjälper dig när du matar de första grötmåltiderna. Tack vare temperaturindikatorn ser skeden också till att gröt inte blir för varm.

Perfekt för den lilla bebisens mun
Magic Spoon har en särskilt barnvänlig skedform. Skeden är smal och passar in i även de minsta barnens munnar. Skedans djup gör det lätt att stoppa den i munnen och är tillräckligt stor för att ge en perfekt portion mat. Eftersom gommen, tandköttet och läpparna hos spädbarn och barn fortfarande är mycket känsliga är det särskilt viktigt att ditt barn inte skadar sig självt när det äter med skeden. Tack vare de rundade kanterna skyddar säkerhetsskeden ditt barns känsliga mun från skador.

Varnar för för varm mat
Det som är behagligt varmt för dig är ofta för varmt för ditt barn, eftersom barn är mer känsliga för värme än vuxna. Temperaturindikatorn i Magic Spoon ändrar därför skons färg när grötgrynet fortfarande är för varmt för ditt barn. På så sätt kan du vara säker på att ditt barn inte bränner sig i munnen eller halsen på gröt.

Enkel matning
Barnsked Magic Spoon har ett extra långt handtag. Detta gör att du kan mata från djupa burkar utan problem och gör det också lättare för ditt barn att göra sina första självständiga försök att äta. Efter en kort tid kommer ditt barn att vilja äta på egen hand och sträcka sig efter skeden. Det långa handtaget ger tillräckligt med utrymme för båda händerna och gör att du kan stödja ditt barns ätförsök. Tack vare den ergonomiska formen på skedarhandtaget ligger skeden alltid bekvämt i handen.

Kvalitet och säkerhet
För att ge spädbarn och småbarn maximalt skydd kontrolleras reer -produkterna enligt strikta teststandarder. Artikeln genomgår inte bara interna tester utan granskas även av oberoende institut. Säkerhetsskeden har testats enligt standarden EN 14372. Denna standard anger säkerhetskrav för material, konstruktion, utformning, förpackning och märkning av bestick och serviser för barn. Endast barnskedar som har testats enligt denna standard garanterar säker och ofarlig användning. Barnsked reer är tillverkad av livsmedelssäker plast, är BPA-fri och innehåller inga små delar som kan sväljas. Den kan rengöras i diskmaskinen och förblir hygieniskt ren under lång tid.

Produktdetaljer:
  • Barnsked med temperaturindikator
  • Varnar om maten är för varm genom att den missfärgas
  • Med extra långt handtag - även lämplig för djupa glas
  • Smal skedform, idealisk för den lilla bebisens mun
  • Högkvalitativ tiger , livsmedelssäker plast, BPA-fri
  • Diskmaskinsäker
  • Överensstämmer med säkerhetsstandarden EN 14372
  • Färg: färgad
  • Leveransomfattning: 3 x skedar

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Baby Spoon Magic Sked med temperaturindikator
4.5
6 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Baby Spoon Magic Sked med temperaturindikator
reer Baby Spoon Magic Sked med temperaturindikator
79 kr